+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De kassa waar muziek in zit

Hoe minder ruimte apparatuur in beslag neemt, hoe meer ruimte er is voor gasten. Gasten zorgen voor omzet en dat is wat u uiteindelijk wilt. Daarom heeft Tonit Afrekensystemen besloten om een groot probleem uit de horecawereld te verhelpen.

Het welbekende probleem: ik heb geen plaats voor al mijn spullen. De bar is omringd door allerlei apparatuur, waaronder de koffiemachine, tapinstallatie, kassa’s, glazen en uiteraard de geluidsapparatuur. Dit zorgt al snel voor een rommelig beeld. U kunt de ruimte echter optimaal benutten door onnodige apparatuur te verwijderen. Dat kan met de muziekmodule van het Ecash softwarepakket!

Tonit Afrekensystemen is de eerste leverancier van kassasystemen met een speciaal ontwikkelde muziekmodule. U kunt de module optioneel aanschaffen, waarbij u de muziek bedient via het touchscreen van uw kassa.

Let wel: Tonit Afrekensystemen voorziet u niet van muziek en u sluit ook geen abonnement af. Het is de bedoeling om zelf uw mp3-bestanden toe te voegen aan het systeem en deze overzichtelijk te ordenen. Wilt u wel van muziek voorzien worden, dan kunt u kijken naar onderstaande partnermodules.

een like van horecakassa eigenaar achter de toog
horeca kassa partner muziek maxx-traxx

Muziek in de kassa met Maxx-Traxx

Tonit Afrekensystemen koppelt de kassa met het muzieksysteem van Media Tools, Maxx Traxx. Op deze manier bespaart u ruimte achter de bar terwijl u wel van de volledige functionaliteit blijft genieten.

Media Tools
Media Tools maakt deel uit van de DJ-Matic groep, die in de ruim 40 jaar van haar bestaan is uitgegroeid tot Europa’s meest gerenommeerde servicebedrijf voor de media.

Media Tools richt zich met een breed scala aan producten en diensten op bedrijven, voor wie achtergrondmuziek een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering is.

Muziekarchief
Zo beschikt Media Tools over een professionele muziekredactie, met de hoogst gekwalificeerde muziek specialisten van Europa.

Media Tools is het enige achtergrondmuziekbedrijf dat over een volledig ingericht en compleet muziekarchief beschikt.

De Media Tools muziekbibliotheek biedt een ruime keus uit meer dan 70 jaar muziekgeschiedenis.

Alle belangrijke titels zijn systematisch geregistreerd, en kunnen binnen een halve minuut worden gevonden.

Muziek in de kassa met Tunify

Tunify is een spin-off van de KU Leuven. We hebben een uniek muziekplatform gebouwd door de inzichten van ervaren muziekexperten te combineren met innovatieve technologie.

Ons concept is gebaseerd op 3 elementen die cruciaal zijn in muziekbeleving: het belang van context, het subjectieve karakter van muziek en de noodzaak om elke muziekselectie te kunnen personaliseren .

Tunify Technologie
Vanuit dit concept hebben we eigen algoritmes ontwikkeld die op basis van eigen metadata van muziek en context de juiste muziek voor elke situatie naar voren schuiven. Om dit te kunnen doen, hebben we de objectieve en subjectieve eigenschappen van muziek in kaart gebracht en werken we met geavanceerde technologieën zoals neural networks en machine learning.

Met deze kennis hebben we geavanceerde API’s gebouwd die gebaseerd zijn op onze eigen ontwikkelde software en technologie. Al de verschillende Tunify producten worden door deze “Tunify Music Engine”.

Tunify Klanten
Tunify klanten bevinden zich in uiteenlopende communities: Body & Mind, Café & Nightlife, Club & Lounge, Eat & Drink, Fashion & Style, Hotel & Business, Shop & City.

horecakassa partner muziek tunify
horeca kassa partner muziek pbsound

Muziek in de kassa met PBSound

PB Sound verzorgt al sinds 1988 de juiste muziek voor Horeca en Retail.

Graag willen zij ook U van dienst zijn met de juiste muziek en of videobeelden voor uw Horecagelegenheid of winkel.

Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van het bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen ze de wensen van hun klanten om te zetten in werkbare oplossingen.

Ze komen graag bij u langs om de producten te demonstreren en het in de praktijk uit te laten testen.

De systemen zijn ook te bekijken en uit te proberen op de horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland.

Zij komen onder meer naar de horecabeurzen in Amsterdam, Assen, Bredene, Gent, Goes, Gorinchem, Hamburg, Hardenberg, Rostock, Rotterdam, Rosmalen en Maastricht.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q