+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Horecakassa met boekhoudkoppeling

Er zijn boekhoudkoppelingen met :

 • Exact Online
 • Twinfield
 • Snelstart
 • Cash
 • King
 • Yuki

kassa eigenaar staat tevreden aan de bar
horecakassa met koppeling boekhouding

Boekhoudmodule bij uw horecakassa

Onze missie is om met onze producten werk een stuk makkelijker te maken. Een heikel punt voor alle ondernemers is de boekhouding. Tonit Afrekensystemen heeft een module ontwikkeld om boekhouden heel eenvoudig te maken. De omzetgegevens die uw horeca kassa registreert, worden automatisch doorgevoerd naar uw administratiepakket. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in de behaalde resultaten.

Met een aantal boekhoudpakketten is een directe koppeling mogelijk vanuit de kassa. Staat uw boekhoudpakket nu niet in het lijstje, dan is het ook mogelijk om via een XML of CSV bestand de boekhouding te exporteren. Deze bestanden kunnen in de meeste boekhoudpakketen geimporteerd worden, waardoor u toch direct over de omzetgegevens van uw kassa beschikt.

Wat levert deze module op?
Een module die uw boekhouding regelt, is voor u zeker de moeite waard. Waarom?

 

 • Met de module is de administratie altijd up-to-date.
 • De module geeft direct inzicht in de resultaten.
 • De module zorgt ervoor dat u minder uren een accountant nodig heeft.
 • Uw accountant is alleen nog nodig voor een controlerende en adviserende rol.

Boekhoudkoppeling Exact Online

Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche. Al ruim 400.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

De nr. 1 software voor ambitieuze ondernemers en accountants

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

 

 • Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
 • Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
 • Werk online samen aan het beste resultaat
 • Je data altijd zeer goed beveiligd
horeca kassa partner boekhoudkoppeling exact online
horeca kassa partner boekhoudkoppeling twinfield

Boekhoudkoppeling Twinfield

Twinfield is een online boekhoudprogramma waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbondenzorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland

Wij zijn Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland en onderdeel van Wolters Kluwer: een toonaangevende, internationale aanbieder van informatie, software, tools en diensten aan juridische en fiscale professionals.

Dagelijks werken wereldwijd honderdduizend accountants, boekhouders en ondernemers in de Cloud met softwareoplossingen van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Deze slimme software faciliteert samenwerken met collega’s en klanten en verbindt alle denkbare systemen en applicaties. De benodigde data voor het nemen van de juiste beslissingen zijn zo altijd beschikbaar en up-to-date. En gegarandeerd veilig!

Onze klanten kunnen bouwen op onze jarenlange expertise, die we continu door ontwikkelen om nu en in de toekomst aan de vraag naar intelligente software en eenvoudige workflowtools te voldoen.

Boekhoudkoppeling Snelstart

Snelstart maakt moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn ze goed in. Ze begonnen als pioniers toen nog bijna niemand een computer gebruikte en zoeken doorlopend naar nieuwe manieren om de administratie van je bedrijf makkelijk te maken. Al meer dan 35 jaar is de insteek: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van de software nog steeds groeit.

De gebruiker staat centraal
De klant staat centraal bij de ontwikkeling van snelstart software. Een ontwikkelaar is  niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt. Een ontwikkelaar bij SnelStart verhelpt klantproblemen met slimme softwarematige oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, de gebruikers en het gebruiksgemak staan voorop.

 

Het kloppend hart
SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Onze missie en visie
Snelstart maakt moeilijke dingen makkelijk. Dat is de missie. Vertaald naar hoe dat dan in de praktijk gaat, kom je bij de visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

horeca kassa partner boekhoudkoppeling snelstart
horecakassa partner boekhoudkoppeling cash

Boekhoudkoppeling CASH

Cash biedt complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Hun software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. De modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

CASH voor Accountancy
Met CASH kunt u zoveel administraties voeren als u wenst, zonder extra kosten! Geen administratie is gelijk en daarom heeft CASH alle administratieve functies standaard opgenomen. Die compleetheid zorgt ervoor dat u iedere boekhoudkundige handeling kunt uitvoeren met veel automatische verwerkingen, zoals de uitwisseling met de horecakassa, banken en de Belastingdienst. Zo zijn met CASH voor accountancy de administraties altijd up-to-date en bespaart u veel tijd en geld.

Boekhoudkoppeling KING

Doen waar je goed in bent: dat is wat je wilt. Voor jou betekent dat ondernemen en op een zo efficiënt mogelijke manier je werk uitvoeren. Voor KING betekent dat innovatieve bedrijfssoftware ontwikkelen. Ze luisteren naar de markt. Dat, in combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring, resulteert in de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Met behulp van onze software automatiseer jij je processen, zodat jij je kunt richten op zaken die er toe doen.

De software is altijd afgestemd op jouw specifieke situatie. Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken en hoe kunnen jullie daar samen mee aan de slag? KING denkt met je mee. Ga voor een efficiency- en automatiseringsslag samen met KING Software. Samen zorgen we ervoor dat jij meer inzicht hebt in je actuele werkvoorraad, meer gasten kunt helpen in dezelfde tijd, optimaal online kunt samenwerken en een effectief voorraadbeheer kunt voeren.

horeca kassa partner boekhoudkoppeling king software
horeca kassa partner boekhoudkoppeling yuki

Boekhoudkoppeling Yuki

Wil je zo slim en efficiënt mogelijk werken? Dan werk je binnen één systeem. Geen verschillende soorten boekhoudsoftware, verouderde pakketten, losse systemen en weinig gebruikte koppelingen meer. En ook nooit meer onnodige fouten als gevolg van handmatig werk. In het Yuki platform vind je alles wat je nodig hebt. En je neemt het gemakkelijk overal mee naartoe. Op je laptop, tablet of telefoon.

Yuki is 100% cloud-based. Dat betekent dat de online boekhoudsoftware altijd en overal beschikbaar is. Geen zware installatiekosten en logge systemen meer. Werk wanneer jij wilt, waar je wilt. En omdat alles in de cloud wordt opgeslagen weet je zeker dat je nooit meer belangrijke documenten of kostbare uren aan werk hoeft te verliezen.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q