+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Koppeling boekhouding CASH

De horecakassa gekoppeld aan de administratie van het boekhoudpakket CASH.

Wil jij ook :

  • Een kassa die het altijd doet. Ook tijdens piektijden?
  • Bediening die snel met de kassa kan werken omdat alle knoppen heel intuïtief zijn geplaatst en uitgedacht?
  • Makkelijk rekeningen splitsen en samenvoegen, of op naam zetten?
  • Een kassa met of zonder geïntegreerde tafelplattegronden met slimme en makkelijke opties?
  • Realtime inzicht in de voorraad tijdens bestellingen?
  • Een Horeca kassasysteem dat modulair is opgebouwd en daardoor met je meegroeit?
horecakassa eigenaar in de weer met boekhouding
horeca kassa cash koppeling boekhouding op verschillende devices

Doe jij je boekhouding in het boekhoudpakket CASH? 

Je kunt dan je horeca kassa door Tonit horeca kassasystemen direct laten koppelen aan het boekhoudpakket. Aan het einde van de dag zou je normaal gesproken een papieren uitdraai maken van de dagomzet, die papieren zou je gebundeld inleveren bij de boekhouder / accountant en die zou de papieren uitdraaien handmatig in moeten voeren in Cash. Deze invoeruren zijn prijzig. Een boekhouder/ accountant is niet goedkoop. Het financieel overzicht ontstaat pas na de invoering van de omzetten door de boekhouder / accountant. Dit is in de huidige tijd te laat.
Met de mogelijkheid van een boekhoudkoppeling met Cash op de kassa, wordt je dagomzet met 1 druk op de knop op grootboeknummerniveau direct in Cash verwerkt. Je boekhouder of accountant heeft inspraak in hoe dit doorboeken precies gebeurt, zodat hij of zij zo goed mogelijk wordt ondersteund. Dit levert namelijk de grootste besparing voor jou op. Je hebt na het doorboeken van de omzet direct inzicht in je financiële situatie. Dit inzicht en deze controle heb je nodig in de huidige tijd.
Deze mogelijkheid van een boekhoudkoppeling met Cash laat zich terug verdienen doordat de boekhouder of accountant geen prijzige invoeruren meer hoeft te maken. De aandacht kan bij de gast blijven en de boekhouder kan zich concentreren op het geven van advies aan jou. Daarnaast levert de mogelijkheid van een boekhoudkoppeling op de horeca kassa met Cash heel veel gemak op voor jou als ondernemer. Wil jij ook realtime inzicht in je financiën en meer gemak tegen een investering die zich terug laat verdienen? Groei door met de juiste Financiële informatie uit je horeca kassasysteem en Cash en neem contact op.

Wanneer kies je voor boekhoudpakket Cash?

  1. Cash belooft overal en altijd toegang te geven tot uw financiële administratie.
  2. Cash biedt grote en kleine ondernemers een flexibele, veilige en efficiënte boekhouding die gedeeld kan worden met accountant en administratiekantoor.
  3. Ondernemers hoeven geen software te installeren.
horecakassa met koppeling boekhouding

Investering in boekhoudkoppeling terugverdienen

Door de mogelijkheid van een boekhoudkoppeling op de horeca kassa met Cash, kun je de omzet op grootboeknummerniveau direct door boeken naar Cash met 1 druk op de knop. Je hebt daardoor altijd een realtime inzicht in de financiële status van je horeca zaak. Deze controle heb je nodig in de huidige tijd. Het levert tijdswinst voor jou op en de investering in de boekhoudkoppeling laat zich terug verdienen doordat de boekhouder of accountant minder invoeruren kwijt is omdat er geen papieren uitdraaien meer hoeven te worden verwerkt. Wil jij dit ook? Neem contact op.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q