+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Uw kassa gekoppeld met een extern bezorgplatform

Kassasysteem koppeling online Bestelplatforums. wij koppelen met de volgende Platforms:

 

  • Thuisbezorgd.nl
  • Uber Eats
  • Sitedish
  • Vegafoodies
  • Woby
horecakassa eigenaar overhandigd afhaal bestelling aan klant
horeca kassa partner thuisbezorgd.nl

Kassasysteem koppeling Thuisbezorgd.nl

Voor bedrijven die gebruikmaken van het bestelplatform van Thuisbezorgd.nl heeft Tonit Afrekensystemen een optionele koppeling die bestellingen automatisch linken aan de afhaal-/bezorgmodule.

De bestellingen komen normaal gesproken per mail, fax of extern T-connect apparaat binnen. Maar met behulp van de horeca kasaa koppeling komt de bestelling rechtstreeks binnen in het kassasysteem. Op deze manier zijn alle administratieve gegevens in een systeem beschikbaar en worden de bonnen automatisch daar geprint waar u ze via de kassa ook verwacht.

Tonit Afrekensystemen zorgt ervoor dat de online menukaart wordt gematched met de horecakassa, waarna de afhaal-/bezorgmodule tot stand komt.

Via Thuisbezorgd.nl kan iedereen maaltijden bestellen en betalen via een laptop, smartphone of tablet.

Kassasysteem koppeling Uber Eats

Wanneer uw bestelling binnen komen via het bestelplaform van Uber Eats is het mogelijk deze via het kassasysteem te laten lopen. Op deze manier heeft u alle bestellingen in een systeem en zo ook de omzet gegegevens.

De online gast besteld op de gebruikelijke manier en handeld de besteling af via telefoon of computer. De horecakassa controleert de bestellingen aan de zijde van Uber Eats en haalt deze binnen. Doordat de artikelen gematched worden van beide platforms worden deze op een correcte en efficiente wijze verwerkt. De maakbonnen op de juiste plek in de keuken en desgewenst direct de rekening direct bij de kassa.

bezorger van uber kan op weg omdat de bestellingen via de horecakassa gestroomlijnd zijn verwerkt
horeca kassa partner sitedish koppeling bestelplatform

Kassasysteem koppeling Sitedish

Wanneer uw Sitedish website en app gekoppeld is aan uw kassa ontvangt u deze bestellingen rechtstreeks in uw horecakassa. Dit heeft als voordeel dat u alle bestellingen in één programma heeft, een complete boekhouding heeft en met de bonnen kunt blijven werken zoals u gewend bent.

Vegafoodies

Vegafoodies.nl is een online eten bestelplatform met de focus op vegetarische en veganistische gerechten voor afhaal en bezorging.

Vegafoodies werkt samen met verschillende restaurants die vegetarische en veganistische gerechten creëren. De gerechten worden op Vegafoodies.nl geplaatst en kunnen zo makkelijk bezorgd worden! Alle gerechten zijn vegetarisch. De gerechten zijn veganistisch wanneer dit aangegeven is.

Ook voor vegafoodies geld dat er een directe koppeling beschikbaar is met het horeca kassasysteem van Tonit. Waarbij alle gegevens in een oogopslag direct te zien zijn en omzetgegevens in de kassa verzameld worden.

horeca kassa partner bestelplatform vegafoodies
horeca kassa partner bestelplatform woby

Woby

U bedient uw gasten. Woby bedient de horeca.

Woby is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Zij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee ze horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

Daarnaast bieden we met de Bestelzuil en Handheld App echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

Het bestelplatform van Woby en de horecakassa werken naadloos samen. Uw online gast besteld via de website, bestzuil of app waarna de onlinebestelling direct beschikbaar is in de kassa.

Ambachtmedia

Ambachtmedia is niet direct een bestelplatform maar toch is dit bedrijf te koppelen aan de horecakassa. Via ambachtmedia is het mogelijk een website te laten ontwikkelen die geschikt is om te koppelen aan de horeca kassa. 

Via de koppeling heeft u ook alle voordelen van het kassasysteem zoals bij andere partijen. Direct de maakbon op de juiste plek in de keuken, alle omzetgegevens overzichtelijk in de kassa en alle functionaliteit die de bezorgmodule u bied.

horeca kassa partner ambachtmedia

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q