+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Eigen bestelpagina bij uw horecakassa

het horeca kassasysteem met eigen online bestelpagina.

 

  • Geen commisie afdragen over bestellingen
  • Orders overzichtelijk in één systeem
  • Artikelen beheren vanuit één systeem
  • Lage kosten en veel service
  • Zelf instellen van regio’s, aantal bestellingen per periode en bezorgkosten
  • Mogelijkheden voor vakantieparken, werkplekken, enz.
horecakassa eigenaar overhandigd afhaal bestelling aan klant
online bestelling vliegen er uit door koppeling met horecakassa

Eigen bestelpagina vanuit het horeca kassasysteem

Het horeca kassasysteem is uit te breiden met een mogelijkheid om bestellingen op een eigen bestelpagina te krijgen. Tonit heeft voor de kassa een platform beschikbaar dat u door middel van het beheer van de kassa ook direct online aanpast. Hierdoor is het niet nodig om allerlei extra acties te onderhouden om uw bestelsite up to date te houden.

Vanuit de kassa selecteert u welke artikelen online dienen te staan. Met het aanvinken van dit artikel wordt deze ook op uw bestelpagina weergegeven. Is het product uitverkocht dan werkt het andersom net zo snel.

Prijswijzigingen, afbeeldingen, bestelopties allerhande zaken zijn direct vanuit een systeem, de horecakassa, beschikbaar.

Buiten de artikelen zelf is het natuurlijk ook van belang dat er andere zaken als bezorgkosten en bezorgtijd worden beheerd. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u ook postcode gebieden, tijdsloten en maximaal aantal bestellingen in een tijdslot bepalen. Dit alles vanuit het gemak van uw eigen kassasysteem.

De eigen bestelpagina van de horecakassa komt eigenlijk in 2 vormen die we hieronder toelichten. De website kan dienen als afhaal- / bezorgpagina en kan gebruikt worden als QR mogelijkheid voor op het terras of een combinatie van alles.

Wilt u meer weten over ons horeca kassasysteem met eigen online bestelpagina, neem dan contact met ons op!

Horecakassa bestelsite QR, laat de gasten zelf bestellen aan tafel

Plaats de QR-code op de tafel, wanneer de gast de code vervolgens met de smartphone scant komt automatisch, met het tafelnummer al gekoppeld, de QR-bestelling op je kassa binnen.

Het is niet nodig een app te installeren en te registreren, of te navigeren naar een website.

De gasten kiezen hun bestelling en plaatsen deze op de tafel daarna hebben ze de mogelijkheid om direct af te rekenen, of indien u dit wenst achteraf te betalen. Hierna komt de order binnen bij de keuken en/of bar.

Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij het afhaalpunt. Eenvoudig en efficiënt – precies waar je gast naar zoekt!

qr bestelling ontvangen via de horecakassa
bestelling voor horecakassa wordt vanaf de bank besteld

Horecakasse eigen bestelsite, laat gasten bestellen via uw website

Door gebruik te maken van een pagina voor online bestellen vergroot u uw verkoopkansen. Dit kan natuurlijk via verschillende bekende algemene pagina’s, maar daar zijn dan ook de kosten naar.

Met de mogelijkheid die onze horeca kassa software bied, linkt u een bestelpagina aan uw eigen website. Met deze online bestelpagina geeft u uw gasten de kans om zelf de bestelling te plaatsen voor afhaal en/of bezorging.

De online order komt direct in uw kassasysteem en wordt net als normale bestellingen in uw kassa op de juiste manier verwerkt.

Horeca kassasysteem met Online bestellen

Stroomlijn de bestelprocessen van je bedrijf op een nieuwe manier. Speel in op personeelstekort of het werken in de anderhalve-meter-economie.

Bied uw gasten deze extra service die met een kleine investering, u en uw gasten kan ontzorgen.

Bovendien is het niet alleen makkelijk maar ook leuk!

De kans dat uw gast net een keer extra besteld door middel van deze selfservice is dan ook groot. Het gemak en het aantrekkelijke design van de online bestelpagina voegt ook net dat beetje meer smaak toe aan de beleving.

afhaal bezorgbestelling staat klaar dankzij gebruik horecakassa

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q