+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Horecakassa met eigen bestelsite :

En horecakassa met eigen bestelsite bied je veel voordelen

 

 • Geen commisie afdragen over bestellingen
 • Orders overzichtelijk in één systeem
 • Artikelen beheren vanuit één systeem
 • Lage kosten en veel service
 • Zelf instellen van regio’s, aantal bestellingen per periode en bezorgkosten
 • Mogelijkheden voor vakantieparken, werkplekken, enz.
horecakassa eigenaar en kok in keuken
online bestelling vliegen er uit door koppeling met horecakassa

Werken met een horecakassa met eigen bestelsite /online afhaal- en bezorgplatform

Deze oplossing om je horeca kassasysteem te koppelen aan je eigen online bestelsite, is speciaal ontwikkeld voor zaken waar het afhalen en bezorgen een grote rol speelt. Denk aan een: cafetaria, pizzeria, shoarma zaak, grillroom en alle andere afhaal- en bezorgformules.

Als je online gasten alleen online bestellingen laat doen op je eigen bestelsite, heb je eigenlijk je eigen afhaal- en bezorgplatform.

Een voordeel van een eigen afhaal- en bezorgplatform gekoppeld aan een eigen online bestelsite is: Je hebt alles van de promotie en marketing tot de presentatie op de bestelsite zelf in de hand en kunt daardoor heel precies sturen hoe de online gast jouw zaak ziet en ervaart. Horeca is toch ook een stuk beleving.

Je bent dus niet afhankelijk van hoe een ander online afhaal- en bezorgplatform jou en je zaak promoot en hoe de marketing wordt verzorgd. Wil je nu ook niet afhankelijk zijn van nog een extra partij voor je afhaal- en/of bezorgbestellingen neem dan eens contact op over de mogelijkheden.

Horecakassa met eigen bestelsite, commissie vrij.

Een groot voordeel dat je bij een eigen afhaal- en bezorgplatform gekoppeld aan een online bestelsite hebt is dat je geen percentage van de omzet af hoeft te dragen.

Al het financiële voordeel dat de online maaltijdbesteller met zich mee brengt, houd je zelf. Je bent dus niet overgeleverd aan een partij die bedragen per bestelling rekent en ook kan verhogen. Of die een percentage van het bestelbedrag rekent en dit percentage ineens kan verhogen. Je betaald een vooraf afgesproken bedrag voor de koppeling en daar blijft het dan ook bij.

mobiel en laptop met pagina thuisbezorgd
horecakassa werkende keukenbigrade in hectische omgeving

Efficiënt werken in bar en keuken, met de horecakassa met eigen bestelsite

Doordat er geen bestellingen kwijt of bevuild raken, kan er efficiënt worden gewerkt waardoor een bestelling snel kan worden geleverd.

Zorg er voor dat de mensen in de keuken een duidelijke taakverdeling krijgen. Wie kookt voor de gasten in de zaak en wie voor de online gast?

Online bestellers waarderen een snelle en kwalitatieve uitlevering van hun bezorgmaaltijd. Denk daarom ook aan de wijze van verpakken. De kwaliteit van de bezorgmaaltijd is er sterk van afhankelijk.

Klantgegevens zelf gebruiken, met je horecakassa met eigenbestel site

Een bijkomend groot voordeel is dat jij alleen gebruik kunt maken van de klantgegevens. De gast vult deze ten slotte op jouw eigen bestelsite in. Er wordt dus geen commerciële datamining toegepast. (Vrij vertaald het verzamelen van verschillende groepen gegevens en die combineren om deze combinaties vervolgens te gebruiken voor commerciële doeleinden.) Immers de gegevens van de online besteller blijven bij de bekende afhaal- en bezorgplatforms vrijwel altijd bij het afhaal- en bezorgplatform, waardoor van daaruit marketingacties kunnen worden opgezet. Je weet daardoor als horeca ondernemer vaak vrij weinig van de online gast die wel jouw zaak en je maaltijden beoordeelt. En van wie je als ondernemer ook afhankelijk bent.

Bedenk bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma met kortingen voor vaste gasten. Of laat spaarpunten verdienen. Gerichte reclame is hierbij ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsverjaardagskaart als een gast jarig is. Dit bevordert de loyaliteit van de gast. Bovendien een trouwe, loyale gast is op lange termijn het grootste pluspunt voor jou als horeca ondernemer.

Wel zul je jezelf voor het beheer van de gegevens van de online besteller even moeten verdiepen in de privacywetgeving. Informeer de online besteller (online) al direct hoe je om gaat met zijn of haar gegevens.

Bij Tonit Afrekensystemen hebben we kennis van privacywetgeving. Wil je sparren of gewoon wat meer informatie, neem dan gewoon contact op.

horecakassa eigenaar overhandigd afhaal bestelling aan klant
aandacht en presentatie van de online bestelling verhoogd omzet horecakassa

Aandachtspunten bij een eigen bestelsite

Wanneer je zelf een eigen bestelsite hebt zal er rekening moet worden gehouden met een aantal zaken.

Je zult alles van presentatie tot promotie en marketing volledig zelf moeten verzorgen. Hiervoor is een budget noodzakelijk. Immers je moet zelf advertentieruimte inkopen, of in ieder geval bedenken op welke wijze je je site promoot. Reclameacties moeten worden bedacht en drukwerk moet worden opgemaakt en besteld. Daarbij is de aantrekkelijkheid belangrijk, gerechten moeten worden gestyled en steeds op dezelfde (juiste) manier worden gefotografeerd. Daarnaast is de verpakking belangrijk, immers de kwaliteit van de gerechten moet worden gewaarborgd.

De afhaal- / bezorgpagina zal moeten worden ingericht en ook het onderhoud van de bestelsite moet worden geregeld. In dit alles gaat niet alleen budget maar ook tijd zitten. Je zult bijvoorbeeld zelf een zorgvuldige berekening moeten maken om de juiste verkoopprijs van je gerechten te bepalen.

Ben je bereid deze tijd in een eigen bestelsite en online afhaal- en bezorgplatform te steken?

Wij bij Tonit Afrekensystemen helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Een die bij jou en je zaak past. Neem gewoon contact op.

Strategie om een deel van de aandachtspunten op te vangen.

Een strategie om een deel van de aandachtspunten te ondervangen, is bijvoorbeeld om de online gast eerst een tijdje online te laten bestellen via een gespecialiseerd afhaal- en bezorgplatform zoals thuisbezorgd. Bij de levering van de bestelling kun je de gast er attent op maken dat er ook via je eigen bestelsite kan worden besteld. Je kunt de online gast vervolgens een korting aanbieden wanneer deze besteld via de eigen site. Zo maak je het bestellen op de eigen bestelsite aantrekkelijker waardoor je op de langere termijn steeds minder vast zit aan steeds terugkerende bedragen per bestellingen of omzetpercentages die je af moet staan.

Er zijn ook andere strategieën mogelijk. Tonit horeca afrekensystemen koppelt de meeste gespecialiseerde afhaal- bezorgplatforms aan je horeca kassa. Denk aan: Thuisbezorgd.nl, Uber Eats, Sitedish, en Vegafoodies.

Laat ons bij Tonit horeca kassasystemen mee denken over de beste strategie voor jouw bedrijf en over het koppelen. Neem contact op.

Horeca kassasystemen Hardware Keukenscherm FEC MiniPOS

Samenvatting, plus- en aandachtspunten bij een horecakassa met eigen bestelsite

Plusunten:

 • Je hebt als horecaondernemer volledig zel fin de hand hoe de online gast jouw zaak ervaart.
 • Je hoeft geen provisie over de bestellingen af te dragen.
 • Je bent in bezit van de klantgegevens, je onderhoudt zelf je relatie met de klant.
 • Er wordt geen datamining toegepast. Je blijft baas over je eigen gegevens en houdt controle over wat er mee gebeurt.

Aandachstpunten:

 • De presentatie van de gerechten, de promotie van de bestelsite en de rest van de marketing verzorg je zelf.
 • Je bent horecaondernemer, bedenk dus goed of je ook genoeg kennis hebt van foodstyling, fotografie en marketing.
 • De verpakking van de gerechten moet worden uitgedacht.
 • De juiste prijs moet worden bepaald.
 • De privacywetgeving moet worden nageleefd wat betreft de gegevens van de online gast.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q