+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Horecakassa actie korting !

Bespaar 700 euro bij de aanschaf van uw nieuwe horeca kassasysteem.

Voorjaars korting Horecakassa Bespaar 700 euro!

Ook u zult gemerkt hebben dat het de laatste 2,5 jaar nog al turbulent is geweest in de horeca. Van sluitingen tot heropeningen tijdens corona. En daar naar kwam de immense energie prijzen stijging nog eens achteraan. Ook wij zagen dat bij onze leads voor een horeca kassasysteem men investeringen uitstelde. U was in die tijd op zoek naar een nieuw kassasysteem.

Gelukkig normaliseert en hersteld zich alles weer langzaam in de horeca. En hebben wij in die tijd niet stil gezeten. Maar hebben de ontwikkeling van onze horeca software oplossingen met volle kracht voort gezet. Hier uit is Ecash live uit voord gekomen, Een kassasysteem wat zowel in de Cloud als ook lokaal op uw kassasysteem draait, hiermee heeft u alle voordelen van de Cloud maar niet de nadelen van de Cloud.  Ecash live blijft ook bij wegvallen van de internet verbindingen het gewoon doen op de werk vloer, het heeft dus geen invloed op het kassasysteem op de werkvloer. Dit was de wens van onze bestande klanten.

Wilt u ook dit jaar bij de aanschaf van ons up-to-date horeca kassasysteem 700, euro op de aanschaf besparen. Meer informatie over de voorjaars actie!

Ja stuur mijn de informatie over de actie korting van 700,- euro!

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

ik stuur u een vrijblijvende offerte en informatie over ons horeca kassasysteem.

Met vriendelijke groet

Bert van Laarhoven

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

bert@tonit.nl

 

Ja stuur mijn de informatie over de actie korting van 700,- euro!

Q