+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Horeca kassa met pinkoppeling

Wil jij ook :

 

  • Minder contant geld op de werkvloer
  • Geen fouten bij overnemen van bedragen
  • Hygiënisch werken
  • Een veiligere werkomgeving voor het personeel
  • Correcte rapportages van pin en cash
  • Correcte fooi afhandeling
horecakassa eigenaar laat klant betalen via pin
CCV smart oplossing voor koppeling met de horecakassa

Pinkoppeling CCV

Tonit Afrekensystemen koppelt de Ecash horeca kassa software aan het smart systeem van CCV.

Bij verwerking van de bestelling van een gast stuurt het kassasysteem het te betalen of ingevoerde bedrag door naar het CCV Smart systeem. Dit voorkomt het onnodig maken van fouten en verminderd de kans op kasverschillen. Ook wanneer er meer gepind wordt verwerkt de kassa dit op een juiste manier, of de klant nu extra geld op wilt nemen of een fooi wilt geven.

Betrouwbaar en vooruitstrevend
De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kan CCV gebruik maken van de jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. CCV zet hun kennis en kunde in om jou en jouw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. Je ziet dit aan de hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop ze werken.

Veilig en vertrouwd
De correcte afhandeling van uw betalingen is van essentieel belang. CCV verzorgt dit graag voor je. Daarom zijn al de oplossingen gecertificeerd volgens strikte (inter)nationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien beschikken zij over een uitgebreid servicenetwerk in eigen beheer.

Pinkoppeling Wordline Yomani

Voor een onderneming waar dagelijks meer dan 50 transacties plaatsvinden en dus veel geëist wordt van uw betaalautomaat is de YOMANI de perfecte match. Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat robuust en betrouwbaar.

Worldline is aangesloten bij alle grote merken en pinpassen, inclusief Visa, Mastercard en Maestro. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Vanaf nu accepteert u echt álle type betalingen!

Door de acceptatie van creditcards, biedt u uw klanten ruime en veilige betaalmogelijkheden. Bovendien profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis online rekeningoverzichten. Voor de creditcardacceptatie bieden wij u een aantrekkelijke commissie aan van 1.25% voor MasterCard en Visa.

Wenst u ook pin- en internationale debetkaarttransacties via Worldline te laten verwerken? Dan kunnen wij u een nog scherpere commissie aanbieden van 1.10% per creditcard- en internationale debet kaarttransactie. Voor lokale pinbetalingen is uw tarief € 0.06 per transactie.

yomani vaste pinautomaat geschikt voor kassakoppeling
paqar pinterminal geschikt voor gebruik bij horecakassa

Pinkoppeling Paqar

Als restaurant, bar, uitgaansgelegenheid of vergelijkbare horecagelegenheid krijgt u dagelijks te maken met kleine tot middelgrote bedragen. Pinnen is al jaren populairder dan contant betalen. Het is daarom belangrijk dat uw klanten over prettige betaalmogelijkheid beschikken. Daarnaast wordt uw personeel ontzorgt doordat zij minder met wisselgeld of grote bedragen hoeven te werken. De klant heeft de mogelijkheid om vanaf de tafel of aan te tafel contactloos te betalen. Veel horecagelegenheden vrezen voor hoge kosten bij het het gebruik van pinautomaten. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn.

In veel gevallen is een vast pin- of betaalautomaat de beste optie. Een vast pinautomaat biedt ruimere betaal mogelijkheden en is ideaal voor achter de bar of balie. Zo biedt een vast pinautomaat dezelfde betaalmogelijkheden als een draadloos pinautomaat. Echter kan een vast pinautomaat ook betalingen van zowel credit als debet kaarten verwerken. Vaste pinautomaten maken gebruik Communicatie via internet (TCP/IP) en bezitten in alle gevallen een bonprinter.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q