+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Kassasystemen voor de Horeca.

Tonit heeft kassasystemen voor de complete horeca sector. De kassasystemen van Tonit zijn eenvoudig te bedienen, snel en vooral stabiel. Dat is wat Tonit biedt. De kassasystemen zijn ontwikkeld voor en door horeca ondernemers. Voor de beste ondersteuning van je bedrijf stel je bij Tonit zelf je kassasysteem samen. Alle belangrijke apparatuur en software tools heeft Tonit voor je in huis.

De kassasysteem apparatuur van Tonit:

Denk aan en professionele kassa terminals met een spatwaterdicht touch-screen. De kassasystemen van Tonit  zijn te koppelen  aan verschillende soorten printers en geldlades. Daarnaast kan er mobiele apparatuur aan het kassasysteem worden gekoppeld. Hierdoor kan je mobiel bestellingen op nemen. Ook geschikt voor koppeling met:  keukenticketschermen, RF-ID polsbandlezers , cadeaukaarten, klantenpassen, pinapparaten en scanners.

vrolijke horecakassa eigenaar amsterdam
Horeca kassasystemen KTS FEC MiniPOS

De Kassa van Tonit:

De kassa’s van Tonit zijn voor zien met de uitmuntende Ecash horeca kassa software. En bieden de ondernemer de mogelijkheid zijn eigen kassa samen te stel, waardoor je nooit te veel betaalt. Er zijn een groot tal aan modules beschikbaar. Hierdoor groeit de horeca kassa eenvoudig mee. De investering in een kassa van Tonit is dan ook duurzaam. Dit past ook goed bij ons. Tonit zet namelijk in op een prettige en langdurende zakelijke relatie. En wil je de kassa koppelen aan andere bedrijven, zoals afhaal- en bezorgplatforms, boekhoudpakketten en zelfs personeelsplanningspakketten? Dan kan dit.

Een kassa om maat:

Bij Tonit  koop je een kassa op maat voor een zeer redelijk bedrag. Je  betaalt voor wat je echt nodig hebt. De kassa’s zijn duurzaam en groeien mee met je bedrijf. De horeca kassa is eenvoudig te bedienen, werkt snel en heel stabiel. En vooral denken wij bij Tonit met je mee. Met een eigen technische dienst. Waar vind je nog zo’n bedrijf? Nou gewoon hier. Kassaleverancier Tonit uit ‘s-Hertogenbosch.

horecakassa handheld mobiel opnemen van bestelling

Het Pos systeem van Tonit geeft rust en overzicht.

Het pos systeem van Tonit brengen rust en daardoor overzicht in elke horeca bedrijf op de volgende manieren: Geen inwerktijd nodig door de logische en makkelijke indeling voor de bediening. Hier door kan personeel zonder inwerktijd gelijk met onze Pos systemen werken door de Pos systeem Ecash horeca software. Deze is ontwikkeld voor en door de horecaondernemers.

De knoppen zitten waar je ze gevoelsmatig zou verwachten. Razendsnel bestellingen op het Pos systeem invoeren met de vinger op het touch-screen. Er is dus geen sprake meer van losse briefjes die beschadigd of kwijt kunnen raken met daarop onleesbare handschriften. Het aantal fouten op de werkvloer daalt en de ingevoerde bestellingen zijn altijd weer op te roepen.

Controlemogelijkheid via het pos systeem.

kun je de medewerker laten inloggen op het Pos systeem met een pincode of een RF-ID polsbandje. Je ziet dan  in één oogopslag welke medewerker verantwoordelijk is voor welke bestelling. Van de invoering tot de betaling.

Kassa software die altijd stabiel werkt.

Ten vierde is het allerbelangrijkste dat de kassa software het altijd doet. Ook tijdens piekuren of als er een internet storing is. De rust en het overzicht die dit met zich mee brengt, is ongekend. En wil je wat meer flexibiliteit bij het opnemen van bestellingen, denk dan aan de mogelijkheid van het werken met onze mobiele kassa software voor handhelds of Apple apparaten. Hoe fijn is het als mobiel opgenomen bestellingen gewoon binnen komen op het kassasysteem.

Slimme handigheden die in de kassa software zijn ingebouwd.

Kassa software van Ecash zitten vol slimme handigheden die jouw en je medewerkers helpen om een snelle en foutloze service te geven aan de gast. Denk aan: Handige pop- ups in de kassa software. tijdens het invoeren van een bestelling, krijgt de medewerker handige pop-ups te zien waaruit een keuze kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld bij broodkeuze: wit, bruin of pistolet. De pop-ups zijn eenvoudig door jou in te voeren. Of het nu gaat over bereidingswijzen zoals rood, medium, well done. Allergieën zoals geen lactose. Of extra supplementen zoals friet of rijst. Alles slim en handig per couvert in te geven. Dit zorgt naast een snelle invoer ook voor een uitstekend communicatie met de keuken.

 

afbeelding Kassasysteem horeca Ecash

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Het Ecash Light horeca kassasysteem.

Ecash Light is een Horeca kassasysteem software pakket dat je niet huurt, maar gewoon koopt. Dit heeft het voordeel dat je niet oneidig blijft betalen voor alleen het gebruik van de  software.  Het horeca kassasysteem sofware pakket Ecash Light is zeer geschikt voor knusse restaurants, snackbars of afhaal- en bezorgrestaurants.

Het complete horeca kassasysteem bestaat ten eerste uit de kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de Ecash Light horeca kassasoftware. Dit complete horeca kassasysteem kost €2.750 excl. BTW.  Er is absoluut geen sprake van maandelijks of jaarlijks terugkerende software licentiekosten.

Je kunt het complete horeca kassasysteem ook aanschaffen via een huur-/ koopmogelijkheid. Je betaalt dan 36 maandtermijnen. Op deze manier hoef je niet het volledige bedrag te betalen op het moment dat je start met het gebruik van de kassa. Je spreidt de investering gewoon over een langere periode uit. Je betaalt dan 36 maanden een bedrag van € 75,63 excl. BTW per maand, bij slechts  een eenmalige aanbetaling van € 500 excl. BTW. Als aan het einde van de looptijd de restwaarde wordt voldaan, ben je eigenaar.  Het complete horeca kassasysteem kan dan gewoon worden gebruikt. Dus zonder terugkerende licentiekosten.

De besparing alleen al binnen de eerste drie jaar van het gebruik van het horeca kassasysteem is zo’n €  841,32 excl. BTW.

Na de eerste 3 jaar wordt de besparing nog interessanter. In het vierde gebruiksjaar bespaar je zo’n € 1.188 excl. BTW op je kassa. Hetzelfde geldt voor het vijfde gebruiksjaar, het zesde gebruiksjaar enzovoort. Dit betekent voor je horecazaak alleen al een kostenbesparing van zo’n € 3.217,32 euro in vijf jaar.

Het Ecash Full horeca kassasysteem.

Ecash Full is een zeer uitgebreid Horeca kassasysteem software pakket dat je niet huurt maar gewoon koopt. Dit heeft het voordeel dat je niet oneindig blijft betalen voor alleen het gebruik van de software. Het horeca kassasysteem software pakket Ecash Full is heel geschikt voor de uitgebreide horecazaken met meerdere kassaterminals  op de werkvloer die allemaal gekoppeld zijn aan elkaar binnen één netwerk.

Het complete horeca kassasysteem bestaat ten eerste uit kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de zeer uitgebreide en volledige Ecash Full horeca kassasoftware. Dit complete horeca kassasysteem kost € 3.250 excl. BTW als je het in een keer koopt. Er is absoluut geen sprake van maandelijks of jaarlijks terugkerende software licentiekosten.

Je kunt het complete horeca kassasysteem ook aanschaffen via een huur-/ koopmogelijkheid. Je betaalt dan 36 maandtermijnen. Op deze manier hoef je niet het volledige bedrag te betalen op het moment dat je start met het gebruik van het complete horeca kassasysteem. Je spreidt de investering gewoon over een langere periode uit. Je betaalt dan 36 maanden een bedrag van € 92,43 excl. BTW per maand, bij slechts  een eenmalige aanbetaling van € 500 excl. BTW. Als aan het einde van de looptijd de restwaarde wordt voldaan, ben je eigenaar.  Het complete horeca kassasysteem kan dan gewoon worden gebruikt. Dus zonder terugkerende licentiekosten.

De besparing alleen al binnen de eerste drie jaar van het gebruik van de kassa is zo’n € 236,52 excl. BTW.

Na de eerste 3 jaar wordt de besparing nog interessanter. In het vierde gebruiksjaar bespaar je zo’n € 1.188 excl. BTW op je kassa. Hetzelfde geldt voor het vijfde gebruiksjaar, het zesde gebruiksjaar enzovoort.

Het Ecash Live Horeca kassasysteem.

Wil je het beste van werken in the cloud en van het werken op een locaal Horeca kassasysteem, dan biedt Tonit het neusje van de zalm: Ecash Live. Dit is een uitzonderlijk compleet horeca kassasysteem software pakket. Het is in eigen huis ontwikkeld voor horeca ondernemers met meerdere vestigingen die hun vestigingen vanuit één kantoorlocatie willen beheren. De horeca software Ecash live biedt optimale controle mogelijkheden, een goede backoffice en de mogelijkheid om artikelprijswijzigingen klaar te zetten en in één keer door te voeren op alle gewenste kassa’s. Kostprijsberekeningen zijn een fluitje van een cent. Dit is de toekomst.

Het Ecash Live horeca kassasysteem bestaat per locatie ten eerste uit kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de cloudbased Ecash Live horeca kassasoftware. En ten derde uit all-in service. Bij dit type service is zelfs het vervangen van apparatuur voor nieuwe, vervangende kassa apparatuur inbegrepen. Deze service ontzorgt de horeca ondernemer optimaal, omdat er altijd sprake is van een werkende kassa.

Het complete horeca kassasysteem met Ecash live horeca software en all-in service kan worden gehuurd voor een vast bedrag van € 99 excl. BTW per maand. Door dit vaste en redelijke bedrag per maand is er sprake van overzicht en geen onverwachte verrassingen voor de horeca ondernemer. Daarnaast is er eenmalig sprake van € 500 excl. BTW installatiekosten.

Besparing wat betreft de aanschaf van de hardware is €1.764 excl. BTW. Dit is een besparing van 588,- euro per jaar

Je bent nu vast overtuigd.

Heb je toch meer informatie nodig over de horeca kassasystemen die Tonit levert, laten we dan samen sparren.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q