+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Structuur, overzicht en controle via personeelsregistratie in je horeca kassasysteem.

Het horeca kassasysteem van Tonit biedt allerlei handige functies voor personeelsregistratie in jouw restaurant, snackbar of strandpaviljoen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Ten eerste de automatische registratie van gewerkte uren door de in- en uitklokmogelijkheid van werknemers.
  • Daarnaast een eenvoudige manier om planningen te maken.
  • Ook eenvoudig personele en omzet gerelateerde gegevens inzien.
  • Ten vierde fijne tijdbesparing doordat werknemers onderling diensten kunnen ruilen.
  • En overal inzage in roosters en werktijden.
horecakassa eigenaar overhandigd afhaal bestelling aan klant
horecakassa koppeling L1nda personeelsplanner en urenregistratie

Registratie en planning met L1nda

Registratie: Inzicht en nuttig gebruik van informatie.

Het horeca software pakket Ecash van Tonit stuurt de in- en uitklokgegevens van je werknemers  door naar het personeelsplanningspakket L1nda. Zowel bij de aanvang als bij de beëindiging van de diensten. Hierdoor werken de 2 systemen naadloos samen. Hierdoor houd je dus heel eenvoudig overzicht in de gemaakte uren. En daardoor ook gelijk in de personeelskosten.

Daarnaast is het mogelijk om omzetgegevens door te sturen. Hierdoor ontstaat er nog meer inzage in de kosten en baten. Denk bijvoorbeeld aan de omzet die een bepaalde medewerker heeft behaald tijdens zijn of haar dienst. Het kan zo maar ineens op vallen dat een werknemer structureel meer wijn verkoopt. Dit is nuttig informatie. Die werknemers kan dan bijvoorbeeld collega’s trainen.

Planning met L1nda

Geef werknemers eenvoudig toegang tot de roosters. Een tevreden, goed samenwerkend team is belangrijk voor een gezond horecabedrijf. Werknemers kunnen eenvoudig onderling diensten ruilen. Hierdoor hoeft je niet langer in Excel planningen te maken. En daarna eindeloos discussies voeren. Je wordt niet meer gevraagd om roosterwijzigingen of het telefoonnummer van een collega. Heerlijk toch? En wat een tijdbesparing.

Speerpunten van personeelsplanningspakket L1nda.

Een module als L1NDA is ideaal voor uw onderneming, hoe groot of klein uw personeelsbestand ook is. Waarom kiest u voor de L1NDA module?

  • De beschikbaarheid van het personeel wordt automatisch opgenomen.
  • Het bespaart u ongeveer 75 procent van uw tijd.
  • L1NDA helpt ook met een optimaal renderende teamsamenstelling, wat kan leiden tot een besparing op personeelskosten van vijf procent.
  • Het scheelt u een hoop sms’jes, e-mails en briefjes.

Registratie en planning met Nostradamus

Met een Nostradamus koppeling kunnen uren registratie en verkoop gegevens van het horeca pakket Ecash doorgezonden worden naar de online omgeving van Nostradamus.

Binnen het online pakket kunt u vervolgens de gegevens inzien en vanuit daar roosters plannen en verkoopinformatie managen.

Ken jij de formule van Nostradamus? Men neme: jouw behoefte en budget. Dat is de basis voor optimale personeelsplanning. Onder de streep: geen onverwacht tegenvallende loonkosten. De foutkans? Die brengen we terug tot een absoluut minimum. Hoe? Door digitale urenregistratie en koppeling met je verloningspakket.

Pak meteen de plussen: gratis apps, makkelijke en heldere communicatie, een professioneel HR-instrument én een online learning systeem. Reken ook op ons personeelsplan!

horecakassa koppeling Nostradamus personeelsplanner en urenregistratie
horecakassa koppeling Fooks personeelsplanner en urenregistratie

Registratie en planning met Fooks

Plannen, roosters maken, uren registreren, verlof en verzuim bijhouden, personeelsdossiers en contracten opstellen: dat doe je voortaan allemaal in Fooks, een (web)app voor en door ondernemers.

Bekijk alle persoonsgegevens, contracten, loonstroken en aanvullende afspraken in de app of op de desktop. Alles digitaal en binnen handbereik. Ook voor jouw medewerkers! De ideale tool om als ondernemer inzicht te creëren én te sturen op de belangrijkste financiële statistieken zoals omzet en loonkosten.

Extra ondersteuning nodig op het gebied van payrolling of personeelsadministratie? Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle sores uit handen, waardoor jij in alle vrijheid kan ondernemen. Door de koppeling met het gratis personeelsplatform van Fooks breng jij álle personeelszaken, van planning tot verloning, onder bij één partner. In één App. Voor jou en je medewerkers.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q