+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Tapautomatisering en overzicht met de horecakassa

Wil jij ook :

 

  • Overzicht op registratiegedrag van uw personeel
  • Overzicht over uw verkopen
  • Overzicht over verspilling
horecakassa eigenaar bij koffiezetapparaat gekoppeld aan tapautomatisering
horecakassa partner tapautomatisering beconet

Tapautomatisering van Beconet

Met deze module houdt u overzicht op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en verspilling. Tonit Afrekensystemen levert binnen het Ecash softwarepakket de mogelijkheid om controle te houden over de verkopen en het aanslaan van deze verkopen. Het kan voorkomen dat een biertje niet wordt aangeslagen, maar met de Ecash tapautomatisering module kunt u het registratiegedrag van uw personeel in de gaten houden.

Beconet biedt de mogelijkheid om uw omzet en marge te verhogen. Bovendien bieden de horeca automatiseringssystemen van Beconet de mogelijkheid om alle drankuitgiften te doseren en registreren.

Horeca tap automatisering:
De toepassing van tap-automatisering in de horeca wordt steeds vaker een noodzakelijk kwaad. De mentaliteit verandert en schaalvergroting van de middelgrote horecabedrijven vindt plaats.

Horeca tap-automatisering controleert de dosering en het personeel en het is daarom een “must” voor iedere moderne zelfbewuste horecaondernemer, om de kosten laag te houden en het rendement hoog. Uit onze gegevens blijkt, dat de gemiddelde horecazaak de investering binnen een paar maanden tot minder dan 1 jaar heeft terugverdiend en dan begint het “feest”.

Tapautomatisering van Duijnen

Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

van Duijnen hanteert doseren, registreren en controleren in de automatisering. Uw bedrijf wordt winstgevender door middel van tapautomatisering. Heeft u een partycentrum of discotheek? Dan is dit de module voor u.

Van Duijnen Horeca Service is dé grootste zelfstandige technische dienstverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland. Wij bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop met maximaal rendement.

Door tapautomatisering bespaart u flink op uw inkoopkosten van drank door ieder drankje met de juiste dosering te tappen (minimaliseren van tapverlies) en controle door registratie van elk getapt glas, waardoor ongezien weggeven en vergeten aan te slaan verleden tijd zijn.

Wij zijn partner van honderden zelfstandige horecaondernemingen. Daarnaast werken wij als geselecteerd servicepartner samen met brouwerijen, wijn- en drankengroothandels zoals bijvoorbeeld Heineken (Amstel, Brand), Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt wijnen.

horeca kassa partner tapautomatisering van duijnen

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q