+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De omzet schiet omhoog met de horeca handhelds van Tonit

De horeca kassasysteem handhelds van Tonit werken eenvoudig. Ze zorgen voor een supercommunicatie en zijn omzetverhogend.

  • Ten eerste zijn ze eenvoudig en zonder inwerktijd te bedienen.
  • Ten tweede kan worden gekozen uit robuuste kassasysteem handhelds bestemd voor professioneel gebruik en voor Apple apparaten met IOS.
  • Daarnaast is er maar een kleine investering nodig met een groot effect op de omzet.
  • Ook is de kassasysteem handheld echt een verlengstuk van de kassa. Je kunt bestellingen invoeren.  Maar ook rekeningen splitsen, tafels verhuizen  en nog veel meer.
  • Ten vijfde hoeven werknemers niet meer naar binnen te lopen. Daarom houden zij hierdoor overzicht en controle. Weglopers krijgen dan nauwelijks kans.
  • Ook de service en uitserveersnelheid omhoog schieten. Er blijft hierdoor ruimte over voor de gast om iets extra’s te bestellen. Want als ondernemer doe je het toch voor tevreden gasten?
kassasystemen handheld iphone
kassasystemen Handhelds mobiel opnemen van bestellingen visueel

Met de horeca kassasystemen handhelds van Tonit bereik je een supercommunicatie tussen werknemers!

Het is heel belangrijk om bestellingen snel en foutloos op te nemen en door te sturen naar de bar en keuken. Met de  horeca kassasystemen handhelds van Tonit voer je bestellingen eenvoudig in. De maakbonnen worden direct geprint op de barprinter of de keukenprinter. De maakbonnen zijn duidelijk leesbaar. Dus slordige en slecht leesbare briefjes behoren tot het verleden.

Er ontstaat een super communicatie door de horeca kassasysteem handhelds van Tonit. Want elke werknemer weet namelijk wat er van hem of haar wordt verwacht.

Kies zelf  of u met een iPhone of iPod wilt werken. Uw werknemers zijn hier al aan gewend.  Of dat u liever werkt met een robuuste horeca kassasysteem handheld die voor professioneel gebruik is bedoeld.

Ga snel aan de slag met de meest slimme handheld oplossing Ecash mobile. En vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor jouw zaak.

 


Zo verhoog jij je omzet met de horeca kassasysteem handhelds van Tonit

Met een kleine investering in het kassasysteem koppel je er mobiele apparaten aan. De service en de snelheid schieten hierdoor omhoog. Door de kassa uit te breiden met een horeca kassasysteem handheld oplossing van Tonit kan er een omzetstijging tot wel 33% worden bereikt.

Laat een medewerker constant bestellingen invoeren op het terras. Deze heeft dan alle tijd voor een vriendelijk praatje met de gast. Direct na de invoer worden maakbonnen geprint. Hierdoor wordt de bestelling meteen klaar gezet. Een andere werknemer serveert vervolgens steeds de bestellingen aan tafel. Dus wordt de optimale uitserveersnelheid behaald.

Daardoor blijft er binnen de gemiddelde tijd die een gast in je zaak verblijft, ruimte over. De gast kan nog iets extra’s bestellen. Dus toch wel die borrelplank of een extra rondje. Of toch wel dat nagerecht. Precies in die extra omzet zit de terugverdienmogelijkheid van de investering in de horeca kassasysteem handhelds van Tonit.

Profiteer van het werken met een kassasysteem handheld.  Tonit adviseert graag over de mogelijkheden. Neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw zaak.

kassasystemen handheld ipod afrekenscherm
Kassasystemen handheld ipod met rekening printen
kassasystemen handhelds op terras in Amsterdam vol met mensen

De kassasysteem  handheld helpt uw werknemer met upsale en het door geven van menu opties.

De combinatie van  kassasysteem en handheld is  ideaal om je werknemers te ondersteunen bij upsale. Het kassasysteem is zo ingesteld dat de werknemer bij bepaalde artikelen automatisch pop ups ziet op het scherm. Bijvoorbeeld bij appelgebak een pop up met slagroom. Of bij carpacio automatisch een pop up met ganzenleverkrullen.  De pop up verdwijnt weer als de werknemer de keuze van de gast heeft ingevuld.

Daarnaast wordt een uitstekende communicatie tussen de werknemer in de zaak en de chef in de keuken ondersteund. Bij bepaalde artikelen kunnen namelijk automatisch pop ups worden ingesteld die de bereidingswijze aan geven. Bijvoorbeeld bij een biefstuk een pop up met rare, medium rare en well done. Het kassasysteem en de handheld geven automatisch aan wanneer er voor een bereidingswijze moet worden gekozen. Hierdoor wordt de keuze niet vergeten. De gast zal deze zorgvuldigheid zeker waarderen.

Serveert u menu’s waarbij de gast de keuze heeft uit menuonderdelen dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Aan bepaalde menuonderdelen kunt u een meerprijs hangen. Er kan ook een keuzemogelijkheid voor een cadeautje voor de kleine gast worden ingesteld. En helemaal handig is het om automatisch gangen in te stellen die gelijk worden geprint op de barprinter of de keukenprinter. Dit betekent meer omzet met minder personeelsuren doordat er sneller en efficiënter en zorgvuldiger wordt gewerkt

Is uw interesse gewekt neem dan contact met ons op.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen
Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen
Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen
Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q