+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De omzet schiet omhoog met de horeca handhelds

Mobiel bestellingen op nemen met horeca kassasysteem handhelds is een echte aanrader omdat:

  • ten eerste zijn Horeca kassasysteem handhelds heel eenvoudig te bedienen. De knoppen zitten precies waar je ze verwacht. Je hoeft werknemers niet in te werken.
  • Je daarnaast het best passende apparaat kunt kiezen. Want naast robuuste handhelds kan er ook worden gewerkt met Apple apparaten.
  •  Ook de investering laag is terwijl  het effect op de omzet juist groot is.
  • Ten derde het echt een verlengstuk van het horeca kassasysteem is. De bestelling wordt ingevoerd.  Er kan ook van tafel worden veranderd en de rekening kan eenvoudig worden gesplitst. Er is nog veel meer mogelijk.
  • Werknemers hoeven niet steeds opnieuw naar binnen. Hierdoor houden zij overzicht en controle op het terras. Weglopers krijgen nauwelijks kans.
  • Vooral de uitserveersnelheid en de service aan de gast omhoog gaat. Als ondernemer doe je het toch voor tevreden gasten?
afbeelding kassasysteem horeca handheld eigenaar den bosch in portiek van zijn zaak voor het terras
Visueel afbeelding kassasysteem horeca handhels Ecash

Met horeca kassasysteem handhelds van Tonit bereik je een super communicatie tussen je werknemers.

Het is heel belangrijk om snel en foutloos bestellingen op te nemen en door te sturen naar de bar en de keuken. Met de horeca kassasysteem handhelds voer je bestellingen eenvoudig in. De maakbonnen worden direct geprint op de barprinter of de keukenprinter. De maakbonnen zijn duidelijk leesbaar. Slordige en slecht leesbare briefjes behoren tot het verleden.

Er ontstaat een super communicatie door de horeca kassasysteem handhelds van Tonit. Elke werknemer weet namelijk wat er van hem of haar wordt verwacht. 

Kies zelf of je wilt werken met robuuste handhelds bestemd voor professioneel gebruik.  Of dat je liever werkt met apparaten van Apple omdat je werknemers hier al aan zijn gewend.

Ga snel aan de slag met de meest slimme en gebruiksvriendelijke mobiele horeca kassasysteem handheld oplossing Ecash mobile. En vraag vandaag nog naar de mogelijkheden voor jouw zaak.

Zo verhoog jij je omzet met de horeca kassasysteem handhelds van Tonit.

Met een kleine investering in je horeca kassasysteem koppel je mobiele apparaten aan je kassa. De service en snelheid schieten omhoog. Door de kassa uit te breiden met een horeca kassasysteem handheld oplossing van Tonit kan er een omzetstijging tot wel 33% worden bereikt.

Laat een medewerker constant bestellingen invoeren op het terras. Deze heeft alle tijd voor een vriendelijk praatje met de gast. Direct na de invoer worden de maakbonnen geprint. Hierdoor wordt de bestelling meteen klaar gezet. Een andere werknemer serveert vervolgens steeds de bestellingen aan tafel. Hierdoor wordt de optimale uitserveersnelheid behaald. Daardoor blijft er binnen de gemiddelde tijd die een gast in je zaak verblijft, ruimte over voor de gast om nog iets extra’s te bestellen. Dus toch wel die borrelplank of een extra rondje. Of toch wel dat nagerecht. Precies in die extra omzet zit de terugverdienmogelijkheid van de investering in de horeca kassasysteem handhelds van Tonit.

 

afbeelding visueel kassasysteem horeca handhelds Ecash

Demonstratie op locatie

Q

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen
Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419