+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Het meest eenvoudig te bedienen kassasysteem voor de horeca.

Dit horeca kassasysteem is ontwikkeld met horecaondernemers voor horeca ondernemers. Het is heel eenvoudig te bedienen, snel en stabiel. Dus een fijn stuk gereedschap als je bijvoorbeeld een restaurant, snackbar, strandpaviljoen, lunchroom of café hebt.

 

  • Ten eerste stel je het horeca kassasysteem zelf samen uit professionele apparatuur. Tonit levert bijvoorbeeld: verschillende soorten kassaterminals, printers, mobiele handhelds en keukenticketsystemen.
  • Daarnaast stel je zelf de Ecash horeca software samen uit de verschillende modules. De horeca kassa wordt hierdoor dus op maat voor jou. Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt.
  • De knoppen zitten op het invoerscherm waar je ze verwacht. De bediening van het horeca  kassasysteem is hierdoor echt heel eenvoudig. Vrijwel geen inwerktijd nodig. Het is heel makkelijk om rekeningen te splitsen en samen te voegen of op naam te zetten.
  • Wel of geen tafelplattegrond? Het kan beiden. Er zitten allerlei slimmigheden in de Ecash horeca software.
  • Ten slotte groeit dit horeca kassasysteem eenvoudig met je mee. Van één zaak naar  zelfs meerdere horeca kassasystemen en meerdere vestigingen. Hierdoor is de kassa van Tonit toekomstbestendig. Het is echt een goede investering.
dame staat vrolijk voor haar horecakassa
horecakassa met ecash live artikelscherm

Haal het maximale uit je bedrijf met de flexibele horeca kassasystemen van Tonit die met je mee groeien.

Je hebt het juiste team en een lekker en goed aanbod voor je gasten. Je focus ligt op 100% gastvrijheid. Dan wordt het tijd om structuur aan te brengen met behulp van een horeca kassasysteem dat je helpt bij een optimale bedrijfsvoering. Tonit levert  horeca kassasystemen die flexibel zijn.  Het groeit met je mee. Wij adviseren je graag zodat de kassa apparatuur en Ecash software instellingen bij jou passen als een handschoen. En veranderen je eisen en wensen, dan adviseren we je natuurlijk opnieuw. Bij Tonit zetten we echt in op een prettige en langdurende zakenrelatie.

De flexibiliteit van de kassa zit in het volgende: Wij luisteren!

De Ecash horeca software is ontwikkeld op basis van vragen en ideeën van onze klanten. Het biedt je daarom een uitstekende basis. Veel voorkomende uitdagingen worden getackeld. De software wordt natuurlijk door ontwikkeld en biedt dan ook steeds opnieuw oplossingen bij steeds weer nieuwe uitdagingen. Een personeelstekort op vangen? Je bent niet de enige. Breidt het vaste kassa station bijvoorbeeld uit met een eenvoudig te bedienen mobiele handheld. Deze is in eigen huis ontwikkeld.  Ook kan de gast nu zelf bestellingen doen via het scannen van een QR code op tafel. Deze QR bestelmogelijkheid is ook in eigen huis ontwikkeld. Er zijn minder personeelsuren nodig door deze oplossingen.

We zijn verder de bezorg- en afhaal restaurants niet vergeten. Ineens werd belangrijk om de afhaal en de bezorging goed te organiseren. Plaats eenvoudig de door Tonit ontwikkelde bestellink op je eigen website. Ook zijn er tal van koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl en Ubert Eats. De online bestellingen komen direct binnen op het horeca kassasysteem.

De digitalisering zet door.

Het digitale tijdperk heeft duidelijk zijn weg gevonden naar de horeca. Werk vanaf nu bijvoorbeeld met een slim en effectief keuken ticket systeem. Hierdoor ontstaat een super communicatie tussen de bediening en de keuken. Kortom. Je stelt nu zelf je eigen horeca kassasysteem samen uit apparatuur  en softwaremodules. En op het moment dat je wensen en behoeften veranderen,  denken wij met je mee. Ook wij gaan voor 100% klant tevredenheid.

Een goede kwaliteit horeca kassasysteem tegen een redelijke prijs.

De stabiliteit, kwaliteit en snelheid van het horeca kassasysteem zijn belangrijk. De kassa is een stuk gereedschap dat moet ondersteunen en waar je op kunt bouwen. De apparatuur en software zijn bij Tonit zo opgebouwd dat je door kunt werken.

Vast kassastation: werkt altijd.

Dus ook als de internetverbinding weg valt, blijft het horeca kassasysteem op volledig werken. Hoe lang de internet storing ook duurt. De bestellingen aan tafel of bar kunnen ook gewoon worden opgenomen. De apparatuur is professionele POS apparatuur die tegen een stootje kan. Vaak is er sprake van een afgekit scherm waardoor zelfs bediening met vochtige vingers mogelijk is. De kassa apparatuur is gemaakt om jaren mee te gaan. Een duurzame investering dus. 

Mobiele handhelds zijn niet afhankelijk van internet.

Ook de mobiele handhelds werken gewoon door. Deze synchroniseren direct met de kassa. En is de accu leeg van je mobiele handheld, dan pak je een andere met een volle accu en ga je gewoon verder waar je was gebleven.   Neem door de intuïtieve mobiele handheld software van Ecash snel en foutloos bestellingen op die de juiste weg vinden naar keuken of bar. Het horeca kassasysteem met de handhelds. Tonit heeft allerlei beschermingsmiddelen beschikbaar. zoals sterke hoezen die tegen een stootje en vocht kunnen. Maar ook dropcords en riemtassen. Wij bij Tonit denken echt mee over de bescherming van je investering. Je kunt de investering daarom prima terug verdienen. Laat ons adviseren en neem contact op.

horeca kassa handheld ipod met afrekenscherm
horeca kassa handheld ipod met rekening printen
horecakassa handheld mobiel opnemen van bestelling

Het horeca kassasysteem met ingebouwde slimmigheden zoals  automatische upselling mogelijkheden en sneltoetsen.

Sneltoetsen voor een snelle en foutloze invoer.

Omdat het horeca kassasysteem is gemaakt met behulp van de input van onze klanten zijn wij in staat geweest om sneltoetsen op logische plekken in de kassa te plaatsen. De snelheid van de invoer van bestellingen is hierdoor hoog. Denk in een snackbar bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om friet friet in te toetsen en vervolgens met met. Dit wordt automatisch 2x een frietje met.

Maak ook een sneltoets voor de hardlopers. Je kunt zo snel en makkelijk de juiste producten aanslaan op het horeca kassasysteem. Een snelle en foutloze opname van bestellingen wordt zeer gewaardeerd door je gast.

Pop Ups die upselling stimuleren.

Hoe tof is het als bij de invoer van bepaalde artikelen automatisch een pop up verschijnt op het scherm? De bediening kan deze niet negeren en wordt dus getriggerd om te vragen of de gast iets extra’s wil bestellen. Bijvoorbeeld bij het artikel warme chocomel of men warm appelgebak tegen een meerprijs wenst.

Bereidingswijze automatisch door geven aan de keuken.

Een goede communicatie bereik je tussen de bediening en de keuken als er bij bepaalde artikelen automatisch een pop up op het scherm staat met de verschillende bereidingswijzen. Bijvoorbeeld bij de biefstuk een pop up met een keuze tussen: rare, medium enzovoort. Super efficiënt en de bediening vergeet de vraag nooit te stellen.

Informatie over de voorraad van een artikel is beschikbaar tijdens de invoer van de bestelling.

Houdt de voorraad realtime bij door bepaalde artikelen live uit de voorraad te boeken. Zo komen er nooit meer bestellingen binnen van wat op is. Dit voorkomt veel gedoe op de werkvloer

Ben je nieuwsgierig geworden naar het  horeca kassasysteem met de Ecash horeca kassa software? Laat ons helpen  en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende afspraak voor een demonstratie bij jou op locatie.

Een goed inzicht in de financiële status van je zaak door de backoffice mogelijkheid.

Bij één vestiging.

En de statistieken dan? Die spelen in horeca van de toekomst een steeds grotere rol. Heb je één zaak, dan kun je deze statistieken online in het backoffice dashboard van ons horeca kassasysteem bekijken. Wij noemen dit webreports. Via de internetverbinding op je zaak geeft het horeca afrekensysteem de verzamelde data door aan het cloud-based backoffice dashboard. Dit dashboard kun je via een laptop of computer met internetverbinding bereiken. Zo ben je ook vanuit huis of vakantie goed geïnformeerd.Neem goed geïnformeerde zakelijke besluiten.

Bij meerdere vestigingen

Als je de statistieken voor meerdere vestigingen wilt bekijken dan is dit mogelijk via het horeca software pakket Ecash live. Dit is de hybride horeca kassa software van Tonit. Dit combineert de voordelen van online en de voordelen van offline werken.  De nadelen van beide manieren van werken behoren tot het verleden. Met het horeca software pakket Ecash live kun je ook vanaf 1 centraal punt informatie en aanpassingen naar de kassa’s sturen. Zoals het nieuwe weekmenu dat naar alle kassa’s tegelijk wordt gestuurd vanuit één centraal kantoor.

Trend: de kassa wordt steeds meer een horeca management systeem.

Of je nu werkt met Ecash of Ecash live, een horeca kassasysteem zal in de toekomst steeds meer een horeca management systeem zijn.  Houdt eenvoudig inzicht in de omzet en kosten. Gebruik kassa gegevens in andere softwarepakketten. Bijvoorbeeld de inkloktijden op de kassa van de werknemers die automatisch worden door gegeven aan een apart personeelsplanningspakket. Hierdoor kunt u eenvoudig de gewerkte uren in het personeelsplanningspakket berekenen. Tonit biedt koppelingen aan met bijvoorbeeld personeelsplanningspakket, L1nda, Fooks en Nostradamus. Daarnaast zijn er koppelingen mogelijk met onder anderen boekhoudpakketten waarin de omzet uit de kassa op grootboeknummerniveau rechtstreeks in het boekhoudpakket kan worden verwerkt met 1 druk op de knop. Er is zo veel mogelijk dat gemak en inzicht oplevert. Neem gerust contact op met Tonit.

 

horeca kassa met backoffice visuele rapportage

Welke koppelingen met het kassasysteem horeca leveren u gemak en overzicht op?

Koppeling van de kassa aan afhaal- bezorgpakketten.

Populaire koppelingen op een horeca kassasysteem zijn die met Thuisbezorgd.nl en Uber Eats. Een bestelling die de gast online heeft gedaan, komt automatisch binnen op de kassa en de maakbon wordt automatisch geprint. Dit is snel en efficiënt zonder typefouten. De bestellingen zijn al betaald door de online gast. Ook wordt de omzet op 1 plek geregistreerd waardoor de boekhouder maar 1 omzetuitdraai hoeft te verwerken. Een investering in deze koppelingsmogelijkheid heeft u snel terug verdiend doordat u veel minder uren aan de boekhouder hoeft te voldoen. Hoe fijn is dit?

Koppeling van je eigen bestelsite aan je kassa.

Het is nu ook mogelijk om een 100% commissie vrije eigen bestelsite aan de kassa te koppelen. Ook dan komen de bestellingen van de online gast direct binnen op het horeca kassasysteem. Betaald en wel. De maakbonnen worden direct geprint. Lekker alles in je eigen beheer.

Koppeling van een QR-bestelmogelijkheid aan de kassa.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een Mobiele telefoon op zak. Hiermee kan de gast eenvoudig zelf een QR code scannen die de gast door leidt naar uw digitale keuzemenu. Veel gasten ervaren dit als gaaf en hip. De QR bestelmogelijkheid is commissie vrij en levert u een ondersteuning van uw werknemers op.

De koppeling aan je boekhoudpakket is zo terug verdiend.

Het horeca kassasysteem kan worden gekoppeld aan meerdere boekhoudpakketten. Zoals Exact online, Twinfield, Snelstart, Cash, King of Imuis online software. Omdat de omzet op grootboeknummerniveau direct in het boekhoudpakket wordt verwerkt, hoeft de boekhouder niet meer zo veel uren aan je administratie te spenderen. De boekhoudkoppeling is daardoor snel terug verdiend. Daarnaast is het allerbelangrijkste dat je op elk moment van de dag een bijgewerkt inzicht hebt van de financiële situatie van je bedrijf.

Er is nog zo veel meer mogelijk. Koppel het Horeca kassasysteem aan personeelsplanningssoftware van L1nda of  Nostradamus. Ook een tap tik systeem of een geldteruggeefmachine is mogelijk.  Bouw met Tonit samen aan je horeca zaak met ons kassasysteem. Kies voor stabiliteit, flexibiliteit en inzicht.Vraag direct gratis en vrijblijvende offerte of demonstratie aan.

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q