+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Effectief en slim werken met de horeca kassasysteem handheld

Wil jij ook jij de voordelen van het werken met de horeca kassasysteem handheld, van Ecash. Maar vind je de punten hier onder belangrijk?

 

  • Makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor eigen iOS device of onze horeca handheld
  • Kleine investering
  • Bestellen, splitsen, afrekenen en nog veel meer
  • Service, snelheid en omzetverhogend
horecakassa eigenaar den bosch in portiek van zijn zaak voor het terras
horecakassa handheld mobiel opnemen van bestelling

Kies voor effectieve horeca kassasysteem handhelds !

Snel, effectief en foutloos bestellingen opnemen en doorsturen naar bar en keuken is in de horeca cruciaal. Met behulp van een horeca handheld behoren slordige, slecht leesbare briefjes tot het verleden en wordt er dus sneller effectiever en nagenoeg foutloos gewerkt.

De communicatie met bar en keuken in jouw strandpaviljoen, restaurant met terras of pannenkoekenhuis zal met behulp van onze mobiele horeca kassa oplossing zeker floreren.

Maak zelf de keuze of u met een iPhone of iPod wilt werken of met een door ons geleverde industriële horeca handheld. Ga ook aan de slag met de meest slimme, effectieve en gebruiksvriendelijke mobiele horeca kassasysteem oplossing Ecash mobile. Onze horeca handheld kassa is onmisbaar voor de vooruitstrevende horeca ondernemer die op zoek is naar service, snelheid, omzet verhoging, en het verhogen van de marge.

Wil ook jij groeien met jouw horecazaak, dan is het horeca kassasysteem en de mobiele handheld van Ecash zeker iets voor jou. En dit allemaal voor een relatief kleine investering.

Verhoog je service en snelheid makkelijk, met de horeca kassasysteem handhelds

Met een kleine investering in het horeca kassasysteem heb je je service en snelheid zo omhoog. Door de kassa uit te breiden met de horeca handheld oplossing van tonit Afrekensystemen kan er een omzetstijging tot wel 33% worden bereikt.

Net als bij de horecakassa is het werken met een horeca handheld zo onder de knie en kan het personeel direct aan de slag. Het intuitieve design van de software zorgt er voor dat er geen onnodige stappen worden genomen wat snelheid verhogend werkt. Een product of tafel is in het systeem zo gevonden en doordat alles zo gestroomlijnt werkt blijft er ook meer tijd over voor de service aan tafel. Bovendien kan het systeem zo worden gemaakt dat de keuze’s voor de gast ook direct zichtbaar zijn waardoor de communicatie tussen het bedienend personeel, de bar en de keuken optimaal verloopt.

Wilt u nu ook profiteren van het werken met een horeca handheld dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing voor bij u op locatie.

horeca kassa handheld ipod met rekening printen
horeca kassa handheld ipod met afrekenscherm
horeca terras in amsterdam vol met mensen

Upsales, bereidingswijzes en menu-opties.

De horecakassa en handheld zijn een ideaal hulpmiddel om in te zetten om upsales te stimuleren. Het kassasysteem kan zo worden ingeregeld dat logische keuzes  worden aangegeven bij het kiezen voor artikelen. Op deze manier kunt u het personeel stimuleren dat extra glaasje wijn aan te bevelen of het sausje bij de biefstuk.

En als de biefstuk dan toch wordt besteld door de gast, dan is het ook fijn dat de juiste bereiding wordt doorgegeven aan de keuken. De horeca kassa en handheld geven automatisch aan wanneer er gekozen moet worden voor een bakwijze. Hierdoor wordt de keuze niet vergeten en bovendien is dit ook van invloed op het service niveau voor de gast.

Serveert u menu’s waarbij de gast de keuze heeft voor artikelen of een menu-samenstelling dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Door het menu samen te stellen bent u zelfs in staat om een meerprijs te rekenen voor bepaalde onderdelen of een keuze te maken voor een cadeautje voor de kleine gast.

Is uw interesse gewekt, of wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q