+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina
afbeelding Kassasysteem horeca Ecash

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

horeca kassasystemen - Ecash Live

 Het Ecash Light horeca kassasysteem

Ecash Light is een Horeca kassasysteem software pakket dat je niet huurt, maar gewoon koopt. Dit heeft het voordeel dat je niet oneidig blijft betalen voor alleen het gebruik van de  software.  Het horeca kassasysteem sofware pakket Ecash Light is zeer geschikt voor knusse restaurants, snackbars of afhaal- en bezorgrestaurants.

Het complete horeca kassasysteem bestaat ten eerste uit de kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de Ecash Light horeca kassasoftware. Dit complete horeca kassasysteem kost €2.750 excl. BTW.  Er is absoluut geen sprake van maandelijks of jaarlijks terugkerende software licentiekosten.

Je kunt het complete horeca kassasysteem ook aanschaffen via een huur-/ koopmogelijkheid. Je betaalt dan 36 maandtermijnen. Op deze manier hoef je niet het volledige bedrag te betalen op het moment dat je start met het gebruik van de kassa. Je spreidt de investering gewoon over een langere periode uit. Je betaalt dan 36 maanden een bedrag van € 75,63 excl. BTW per maand, bij slechts  een eenmalige aanbetaling van € 500 excl. BTW. Als aan het einde van de looptijd de restwaarde wordt voldaan, ben je eigenaar.  Het complete horeca kassasysteem kan dan gewoon worden gebruikt. Dus zonder terugkerende licentiekosten.

De besparing alleen al binnen de eerste drie jaar van het gebruik van het horeca kassasysteem is zo’n €  841,32 excl. BTW.

Na de eerste 3 jaar wordt de besparing nog interessanter. In het vierde gebruiksjaar bespaar je zo’n € 1.188 excl. BTW op je kassa. Hetzelfde geldt voor het vijfde gebruiksjaar, het zesde gebruiksjaar enzovoort.

Dit betekent voor je horecazaak alleen al een kostenbesparing van zo’n € 3.217,32 euro in vijf jaar.

Het Ecash Full horeca kassasysteem

Ecash Full is een zeer uitgebreid Horeca kassasysteem software pakket dat je niet huurt maar gewoon koopt. Dit heeft het voordeel dat je niet oneindig blijft betalen voor alleen het gebruik van de software. Het horeca kassasysteem software pakket Ecash Full is heel geschikt voor de uitgebreide horecazaken met meerdere kassaterminals  op de werkvloer die allemaal gekoppeld zijn aan elkaar binnen één netwerk.

Het complete horeca kassasysteem bestaat ten eerste uit kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de zeer uitgebreide en volledige Ecash Full horeca kassasoftware. Dit complete horeca kassasysteem kost € 3.250 excl. BTW als je het in een keer koopt. Er is absoluut geen sprake van maandelijks of jaarlijks terugkerende software licentiekosten.

Je kunt het complete horeca kassasysteem ook aanschaffen via een huur-/ koopmogelijkheid. Je betaalt dan 36 maandtermijnen. Op deze manier hoef je niet het volledige bedrag te betalen op het moment dat je start met het gebruik van het complete horeca kassasysteem. Je spreidt de investering gewoon over een langere periode uit. Je betaalt dan 36 maanden een bedrag van € 92,43 excl. BTW per maand, bij slechts  een eenmalige aanbetaling van € 500 excl. BTW. Als aan het einde van de looptijd de restwaarde wordt voldaan, ben je eigenaar.  Het complete horeca kassasysteem kan dan gewoon worden gebruikt. Dus zonder terugkerende licentiekosten.

De besparing alleen al binnen de eerste drie jaar van het gebruik van de kassa is zo’n € 236,52 excl. BTW.

Na de eerste 3 jaar wordt de besparing nog interessanter. In het vierde gebruiksjaar bespaar je zo’n € 1.188 excl. BTW op je kassa. Hetzelfde geldt voor het vijfde gebruiksjaar, het zesde gebruiksjaar enzovoort.

Dit betekent voor je horeca zaak een kosten besparing van 2.612,52 euro in vijf jaar.

Het Ecash Live Horeca kassasysteem

Wil je het beste van werken in the cloud en van het werken op een locaal Horeca kassasysteem, dan biedt Tonit het neusje van de zalm: Ecash Live. Dit is een uitzonderlijk compleet horeca kassasysteem software pakket. Het is in eigen huis ontwikkeld voor horeca ondernemers met meerdere vestigingen die hun vestigingen vanuit één kantoorlocatie willen beheren. De horeca software Ecash live biedt optimale controle mogelijkheden, een goede backoffice en de mogelijkheid om artikelprijswijzigingen klaar te zetten en in één keer door te voeren op alle gewenste kassa’s. Kostprijsberekeningen zijn een fluitje van een cent. Dit is de toekomst.

Het Ecash Live horeca kassasysteem bestaat per locatie ten eerste uit kassa apparatuur zoals een touchscreen kassaterminal, printer en geldlade. Daarnaast uit de cloudbased Ecash Live horeca kassasoftware. En ten derde uit all-in service. Bij dit type service is zelfs het vervangen van apparatuur voor nieuwe, vervangende kassa apparatuur inbegrepen. Deze service ontzorgt de horeca ondernemer optimaal, omdat er altijd sprake is van een werkende kassa.

Het complete horeca kassasysteem met Ecash live horeca software en all-in service kan worden gehuurd voor een vast bedrag van € 99 excl. BTW per maand. Door dit vaste en redelijke bedrag per maand is er sprake van overzicht en geen onverwachte verrassingen voor de horeca ondernemer. Daarnaast is er eenmalig sprake van € 500 excl. BTW installatiekosten.

Besparing wat betreft de aanschaf van de hardware is €1.764 excl. BTW.

Dit is een besparing van 588,- euro per jaar

Je bent nu vast overtuigd. Heb je toch meer informatie nodig over de horeca kassasystemen die Tonit levert, laten we dan samen sparren.

Gratis demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem.

En bespaar minimaal 522,- euro per jaar. Maak niet dezelfde fout als heel veel horeca ondernemers. Die in eeuwen der eeuwen voor hun software blijven betallen. Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonsteren.

Sales : Bert van Laarhoven

 

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Mail  info@tonit.nl
Tel 073 643 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem. En bespaar minimaal 588 euro per jaar.  Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonstreren.

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q