+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Het meest eenvoudig te bedienen kassasysteem horeca.

een like van horecakassa eigenaar achter de toog

Het Ecash kassasysteem horeca is ontwikkeld met horecaondernemers voor horeca ondernemers. Het is super eenvoudig te bedienen, snel en stabiel. Dus een fijn stuk gereedschap als je bijvoorbeeld een restaurant, snackbar, strandpaviljoen, lunchroom of café hebt.

  • Ten eerste stel je het Ecash Horeca kassasysteem zelf samen uit professionele apparatuur. Tonit levert bijvoorbeeld: verschillende soorten kassaterminals, printers, mobiele handhelds en keukenticketsystemen.
  • Daarnaast stel je zelf de Ecash horeca Kassa software samen uit de verschillende modules. De horeca kassa wordt hierdoor dus op maat voor jou. Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt.
  • De knoppen zitten op het invoerscherm waar je ze verwacht. De bediening van het horeca kassasysteem is hierdoor echt heel eenvoudig. Vrijwel geen inwerktijd nodig. Het is heel makkelijk om rekeningen te splitsen en samen te voegen of op naam te zetten.
  • Wel of geen tafelplattegrond? Het kan beiden. Er zitten allerlei slimmigheden in de Ecash horeca kassa software.
  • Ten slotte groeit dit Ecash kassasysteem Horeca eenvoudig met je mee. Van één zaak naar zelfs meerdere horeca kassasystemen en meerdere vestigingen. Hierdoor is de kassa van Tonit toekomstbestendig. Het is echt een goede investering.

Haal het maximale uit je bedrijf met het flexibele Ecash kassasystemen horeca.

Je hebt het juiste team en een lekker en goed aanbod voor je gasten. Je focus ligt op 100% gastvrijheid. Dan wordt het tijd om structuur aan te brengen met behulp van het Ecash kassasysteem horeca dat je helpt bij een optimale bedrijfsvoering. Tonit levert  horeca kassasystemen die flexibel zijn.  Het groeit met je mee. Wij adviseren je graag zodat de kassa apparatuur en Ecash software instellingen bij jou passen als een Jas. En veranderen je eisen en wensen, dan adviseren we je natuurlijk opnieuw. Bij Tonit zetten we echt in op een prettige en langdurende zakenrelatie. Wij denken met je mee. Ook wij gaan voor 100% klant tevredenheid.

De flexibiliteit van de kassa zit in het volgende: Wij luisteren!

De Ecash horeca software is ontwikkeld op basis van vragen en ideeën van onze klanten. Het biedt je daarom een uitstekende basis. Veel voorkomende uitdagingen worden getackeld. De software wordt natuurlijk door ontwikkeld en biedt dan ook steeds opnieuw oplossingen bij steeds weer nieuwe uitdagingen. Een personeelstekort op vangen? Je bent niet de enige. Breidt het vaste kassa station bijvoorbeeld uit met een eenvoudig te bedienen mobiele handheld. Deze is in eigen huis ontwikkeld.  Ook kan de gast nu zelf bestellingen doen via het scannen van een QR code op tafel. Deze QR bestelmogelijkheid is ook in eigen huis ontwikkeld. Er zijn minder personeelsuren nodig door deze oplossingen.

 

 

kassasysteem Horeca  modules

Buiten een scala aan koppelingen bied Ecash kassasystenen Horeca ook veel modules aan voor gebruik met uw kassasysteem. Alle modules worden beheerd vanuit uw systeem en zijn een uitbreiding op het toch al uitgebreide basissysteem.

Hiernaast vindt u enkele mogelijkheden waarmee u uw kassa nog breder inzet in uw horecaonderneming.

 

De digitalisering zet door.

Het digitale tijdperk heeft duidelijk zijn weg gevonden naar de horeca. Werk vanaf nu bijvoorbeeld met een slim en effectief keuken ticket systeem. Hierdoor ontstaat een super communicatie tussen de bediening en de keuken. Kortom. Je stelt nu zelf je eigen horeca kassasysteem samen uit apparatuur  en softwaremodules. En op het moment dat je wensen en behoeften veranderen,  denken wij met je mee. Ook wij gaan voor 100% klant tevredenheid.

Een goede kwaliteit horeca kassasysteem tegen een redelijke prijs.

De stabiliteit, kwaliteit en snelheid van het horeca kassasysteem zijn belangrijk. De kassa is een stuk gereedschap dat moet ondersteunen en waar je op kunt bouwen. De apparatuur en software zijn bij Tonit zo opgebouwd dat je door kunt werken.

Vast kassastation: werkt altijd.

Dus ook als de internetverbinding weg valt, blijft het horeca kassasysteem op volledig werken. Hoe lang de internet storing ook duurt. De bestellingen aan tafel of bar kunnen ook gewoon worden opgenomen. De apparatuur is professionele POS apparatuur die tegen een stootje kan. Vaak is er sprake van een afgekit scherm waardoor zelfs bediening met vochtige vingers mogelijk is. De kassa apparatuur is gemaakt om jaren mee te gaan. Een duurzame investering dus.

Mobiele handhelds zijn niet afhankelijk van internet.

Ook de mobiele handhelds werken gewoon door. Deze synchroniseren direct met de kassa. En is de accu leeg van je mobiele handheld, dan pak je een andere met een volle accu en ga je gewoon verder waar je was gebleven.   Neem door de intuïtieve mobiele handheld software van Ecash snel en foutloos bestellingen op die de juiste weg vinden naar keuken of bar. Het horeca kassasysteem met de handhelds. Tonit heeft allerlei beschermingsmiddelen beschikbaar. zoals sterke hoezen die tegen een stootje en vocht kunnen. Maar ook dropcords en riemtassen. Wij bij Tonit denken echt mee over de bescherming van je investering. Je kunt de investering daarom prima terug verdienen. Laat ons adviseren en neem contact op

Visueel afbeelding kassasysteem horeca handhels Ecash

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem. En bespaar minimaal 588 euro per jaar.  Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonstreren.

Q

Gratis demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem.

En bespaar minimaal 522,- euro per jaar. Maak niet dezelfde fout als heel veel horeca ondernemers. Die in eeuwen der eeuwen voor hun software blijven betallen. Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonsteren.

Sales : Bert van Laarhoven

 

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Mail  Bert@tonit.nl

Maar je kunt ons ook bellen op

Tel 073 643 04 19