+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina
Kassasysteem horeca met boekhoudkoppeling. eigenaar aan het werk met de boekhouding

Onzekerheid over continuïteit van horecabedrijven neemt toe.

Horecabedrijven hebben zorgen over hun voortbestaan, de stijgende kosten hebben invloed op het vertrouwen  van de horeca ondernemer in de toekomst. In mei 2022 lag het vertrouwen bij de horeca ondernemer nog op het voortbestaan van hun horecazaak op 59%, dit is echter in november van vorig jaar gezakt naar 52%. Hier mee is het vertrouwen in de toekomst bij de horeca ondernemers het laagst van alle bedrijfstakken.

Stijgende exploitatie Kosten in de Horeca.

Als boosdoener worden onder anderen de tegenvallende inhaal slag naar de corona sluitingen gezien. En de prijsstijgingen van grondstoffen en personeels. De doorslaggevende rol. Spellen toch bij de meeste horeca ondernemers de enorm gestegen energie kosten. Waar andere sectoren minder last van hebben.

Oplossing: Manieren vinden om kosten te besparen in jouw horecazaak.

Makkelijk gezegd dan gedaan! Als horeca ondernemer stel jezelf waarschijnlijk gereld de vraag: Hoe kunnen we efficiënter en kosten besparend werken. Besparen op ingrediënten voor je menu is dan een voor de hand liggende oplossing. Maar je wilt en kunt niet bezuinigen op kwaliteit. Dan heb ik een paar out-of-the-box besparingstips voor je.

1.Energie besparen in je horecazaak.

Stel een schema op wanner je apparatuur moet opstarten en afsluiten. Voorbeeld: door slimmen apparatuur geeft je steeds meer inzicht in het ver- en gebruik van energie. Een goed voor beeld is bijvoorbeeld de frituur als deze 20 minuten nodig heeft om op juiste tempratuur te komen. En je bent open vanaf 17 uur. Dan hoeft deze pas aan om 16:40. Doe dit met alle verwarmende apparatuur. Controleer of koelingen op de juiste locatie staan. In het gunstigste geval op de koelste plek, dan hoeft de koeling namelijk minder hard te werken om koel te blijven. Zorg er ook voor dat deze Koelapparatuur goed onderhouden wordt. Als dit niet gebeurt krijg je veel ijsvorming en werkt hij niet meer goed. En wordt een echte grote stroom verbruiker. Als hij dan toch vervangen moet worden. Let extra op het stroom verbruik van de nieuwe apparatuur. Dit kan op de lang en korte termijn de energie kosten enorm drukken.

2.Inversteer in je goede medewerkers.

Dit klinkt gek als we het hebben over kostenbesparing. Waarom zou je dan juist hier geld in investeren? Het antwoord is heel simpel goede betrokken medewerkers werken harder en blijven langer bij je werken. Geen kosten of tijd verspilling aan werving en in werktrajecten. Rust ze met de juiste middelen uit en ze doen meer met minder mensen. Bedenk je personeel is het visitekaartje van je horecazaak. Betroken, tevreden medewerkers zorgen ook voor tevreden gasten. Inverteer dus in je werknemers, niet alleen in salaris. Maar kijk ook eens wat zij nodig hebben om hun werk beter, sneller en makkelijker te maken.

3.Koop of huurkoop je apparatuur.

Als de aanschaf van nieuwe apparatuur een te grote hap uit je budget is.  Denk er dan eens over naar je apparatuur te Lease of nog beter te huurkopen. Je betaald de apparatuur in kleine delen af, en aan het einde van de rit, ben je eigenaar. Wij zelf bieden dit aan voor onze horeca automatisering.

4.Automatiseer zo veel mogelijk.

Als Horecakassa specialisten weten wij als geen ander dat horeca mensen werk is. Waar persoonlijke aandacht en vakkennis het belangrijkste is voor de gasten. Maar door het personeels tekort en stijgende kosten hier voor is het een noodzakelijk kwaad. Maar door processen te automatiseren die geen negatieve invloed hebben op de gastvrijheid. Kun je de winst en productiviteit zien stijgen. En hier mee de beleving voor de gasten te verbeteren. Denk hier bij aan kassasysteem met handhelds bestellingen worden direct aan tafel opgenomen, en zonder fouten door gezonden aan keuken en bar. Met een KTS keuken ticket systeem is in de keuken altijd een goed overzicht. Dit verbetert de communicatie naar de keuken en terug naar de bediening aan zienlijk en bespaart stress en fouten. Koppelingen met een boekhoud pakket bespaart veel tijd en geld zodat u meer tijd heeft voor u gasten. Het in loggen van personeel maakt het registreren van omzet en gewerkte uren eenvoudig en snel. En alles beschikbaar voor de ondernemer in uitgebreide rapportages waar en wanneer hij dit nodig heeft. Wil je hier over meer weten www.horecakassa.nl .

Gratis demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem.

En bespaar minimaal 522,- euro per jaar. Maak niet dezelfde fout als heel veel horeca ondernemers. Die in eeuwen der eeuwen voor hun software blijven betallen. Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonsteren.

Sales : Bert van Laarhoven

 

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

Mail  info@tonit.nl
Tel 073 643 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem. En bespaar minimaal 588 euro per jaar.  Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonstreren.

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q