+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De beste horeca kassasystemen.

Kassasystemen voor: Restaurant, fastfood, snackbar, cafetaria, lunchroom, strandpaviljoen, grillroom, café en nog veel meer.

Ben ook jij op zoek naar een horeca kassasysteem:

 

  • dat het altijd doet. Ook tijdens piekuren?
  • waar het personeel intuïtief  en snel mee kan werken, omdat alle knoppen logisch op het scherm staan?
  • dat makkelijk rekeningen splitst, samen voegt of op naam zet?
  • met of zonder tafelplattegrond en tegelijkertijd altijd met slimme en makkelijke opties?
  • met een realtime / up to date inzicht in de voorraad tijdens het invoeren van een bestelling?
  • dat is opgebouwd uit modules waardoor er nooit te veel wordt betaald en de kassa mee groeit met het bedrijf?
Personeel aan het werk met het Kassasysteem van Tonit kassasystemen
alle Kassasystemen apparatuur visueel Tont

De kassasystemen van Tonit: de onderdelen.

Eenvoudig te bedienen horeca kassasystemen die ook  snel en vooral stabiel werken. Dat is wat Tonit biedt. De kassa’s zijn ontwikkeld voor en door horeca ondernemers. Voor de beste ondersteuning van je bedrijf stel je bij Tonit zelf je POS kassasysteem samen. Alle belangrijke apparatuur heeft Tonit in huis.

De apparatuur van het kassasysteem:

Denk aan: professionele POS kassaterminals met een spatwaterdicht touch-screen. De kassasystemen  zijn te koppelen  aan verschillende soorten printers en geldlades. Daarnaast kan er mobiele apparatuur aan de horeca kassa worden gekoppeld. Hierdoor kan je mobiel bestellingen op nemen. Ook geschikt voor koppeling met:  keukenticketschermen, RF-ID polsbandlezers , cadeaukaarten, klantenpassen, pinapparaten  en scanners.

De Ecash horeca software op het kassasysteem:

De kassasysteem Ecash horeca software stel je zelf samen waardoor je nooit te veel betaalt. Er zijn verschillende modules beschikbaar. Hierdoor groeit het horeca kassasysteem eenvoudig mee. De investering in een kassasysteem van Tonit is dan ook duurzaam. Dit past ook goed bij ons. Tonit zet namelijk in op een prettige en langdurende zakelijke relatie. En wil je de kassa koppelen aan andere bedrijven, zoals afhaal- en bezorgplatforms, boekhoudpakketten en zelfs personeelsplanningspakketten? Dan kan dit.

Tonit’s kassasysteem? Ja zeker!

Bij Tonit  koop je een kassasysteem op maat voor een heel redelijk bedrag. Je  betaalt voor wat je echt nodig hebt. De kassasystemen zijn duurzaam en groeien mee met je bedrijf. De horeca kassa is eenvoudig te bedienen, werkt snel en heel stabiel. En vooral denken wij bij Tonit met je mee. Met een eigen technische dienst. Waar vind je nog zo’n bedrijf? Nou gewoon hier. Kassaleverancier Tonit uit ‘s-Hertogenbosch.

Overzicht en rust in je bedrijf door een kassasysteem van Tonit.

Horeca kassasystemen van Tonit brengen rust en daardoor overzicht in elke horeca bedrijf op de volgende manieren:

Geen inwerktijd nodig door de logische bediening

Ten eerste kan personeel zonder inwerktijd gelijk met onze kassasystemen werken door de  kassasysteem Ecash horeca software. Deze is ontwikkeld voor en door de horecaondernemers. De knoppen zitten waar je ze gevoelsmatig zou verwachten.

Razendsnel bestellingen op het kassasysteem invoeren

Daarnaast kan een bestelling gewoon met de vinger op het touch-screen van het kassasysteem worden ingevoerd. Er is dus geen sprake meer van losse briefjes die beschadigd of kwijt kunnen raken met daarop onleesbare handschriften. Het aantal fouten op de werkvloer daalt en de ingevoerde bestellingen zijn altijd weer op te roepen.

Controlemogelijkheid via het kassasysteem

Derdens kun je de medewerker laten loggen op het kassasysteem  met een pincode of een RF-ID polsbandje. Je ziet dan  in één oogopslag welke medewerker verantwoordelijk is voor welke bestelling. Van de invoering tot de betaling.

Het kassasysteem werkt stabiel

Ten vierde is het allerbelangrijkste dat de kassasystemen het altijd doen. Ook tijdens piekuren of als er een internet storing is. De rust en het overzicht die dit met zich mee brengt, is ongekend. En wil je wat meer flexibiliteit bij het opnemen van bestellingen, denk dan aan de mogelijkheid van het koppelen van mobiele handhelds of Apple apparaten aan het kassasysteem. Hoe fijn is het als mobiel opgenomen bestellingen gewoon binnen komen op het kassasysteem.

Wil jij controle door je kassasysteem?

Wil jij ook een kassasysteem dat overzicht rust en controle op levert terwijl de investering zich terug laat verdienen? Of ben je niet meer tevreden over de stabiliteit en het gebruikersgemak van je bestaande kassasysteem. Loopt deze bijvoorbeeld vast op de drukke momenten die zo belangrijk zijn? Neem gewoon contact met Tonit op.

kassasysteem scherm Tonit kassasystemen

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

kassasysteem met mobiele bestel mogelijkheid

Mobiele bestelmogelijkheden in combinatie met het kassasysteem.

Door met een kassasysteem handheld bestellingen op te nemen, kan de uitserveersnelheid omhoog. Hierdoor heeft een gast binnen de tijd die hij of zij op het terras verblijft, tijd over om iets extra’s te bestellen. In die extra omzet zit de verdienmogelijkheid. Die omzet had je anders niet gehad.

Ook is er een mogelijkheid beschikbaar om terrasgasten met hun eigen smartphone via een QR-code zelf bestellingen te laten plaatsen. Je kunt kiezen of je de gast achteraf wilt laten betalen, of dat je de bestelling direct via IDEAL wilt laten voldoen. Denk trouwens ook aan het aanvragen van toestemming aan de gemeente voor het inrichten van (een apart) terras.

Slimme handigheden die in het kassasysteem zijn ingebouwd.

Kassasystemen van Tonit zitten vol slimme handigheden die jou en je medewerkers helpen om een snelle en foutloze service te geven aan de gast. Denk aan:

Handige pop- ups op het kassasysteem tijdens het invoeren van een bestelling.

Bij het invoeren van de bestelling, krijgt de medewerker handige pop-ups te zien waaruit een keuze kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld bij broodkeuze: wit, bruin of pistolet. De pop-ups zijn eenvoudig door jou in te voeren. Of het nu gaat over bereidingswijzen zoals rood, medium, well done. Allergieën zoals geen lactose. Of extra supplementen zoals friet of rijst. Alles slim en handig per couvert in te geven. Dit zorgt naast een snelle invoer ook voor een uitstekend communicatie met de keuken.

Van kassasysteem naar printer

Op het kassasysteem ingevoerde bestellingen worden automatisch geprint op een printer naar keuze. Bijvoorbeeld drankjes bij de bar en het eten in de keuken. Een verdere uitsplitsing is mogelijk. Bijvoorbeeld de koude gerechten op een aparte keukenprinter en de warme gerechten op een aparte keuken printer. Ook is het mogelijk om voor een speciaal type gerecht een extra printer in te stellen. Tonit horeca kassasystemen zorgt er voor dat keukenmedewerkers van elkaar weten wie wat aan het maken is. Door de supercommunicatie tussen bediening en keuken is er rust en overzicht op de werkvloer. Er wordt snel en foutloos gewerkt. Heerlijk zo’n uitstekende samenwerking.

Bij de invoer op het kassasysteem een melding naar de keuken

De bediening kan de keuken apart informeren over een bijzonderheid in uw zaak door een melding in te voeren. Denk bijvoorbeeld aan: “Let op, zoutloos”. Of  “Jarige aan tafel”. Zo’n melding wordt op de printer naar keuze geprint. Dit zijn zo maar een paar van de slimmigheden die jou als ondernemer helpen om meer rust en overzicht in je zaak te creëren.  Dit klinkt goed toch? Wil jij dit ook, laat je dan informeren en neem contact op. Wij denken met je mee.

Kassasystemen handheld mobiel opnemen van bestelling
horeca kassa met backoffice visuele rapportage

Via het kassasysteem duidelijke management rapportages.

Snel keuzes maken aan de hand van altijd kloppende verkoopresultaten uit je kassassysteem

Tonit biedt  kassasystemen met realtime en up to date inzicht in je verkoopresultaten. Door dit inzicht kun je direct ingrijpen en veranderingen in bijvoorbeeld de menukaart meteen door voeren. Je kunt op afstand of op de zaak eenvoudig zelf prijswijzigingen of nieuwe menu’s, gerechten en dranken op het kassasysteem invoeren.

Je keuzes vanaf één centraal kantoor voor al je vestigingen doorvoeren.

De invoer kan voor één kassasysteem in één zaak. Maar ook voor alle kassasystemen in al je zaken tegelijk. Dit is vooral handig bij ketens die een centraal kantoor hebben van waar alles wordt geregeld.  Doordat je het eenvoudig zelf kunt doen, hoef je geen programmeeruren van Tonit af te nemen. Juist in de horeca wisselt er veel. Bijvoorbeeld elke dag een andere daghap in de aanbieding. Wat fijn om geen kosten te hoeven maken voor wijziggingen, toch?

Je kassasysteem vertelt je wat je op welk moment het beste verkoopt.

Ook heb je inzicht in welk artikel op welk moment van de dag het beste wordt verkocht. Je kunt je openingstijden afstemmen op je verkopen en zelfs zien welke medewerker de meeste upselling van speciale wijnen voor zijn of haar rekening neemt. Informatie die in de kassa wordt geregistreerd, wordt overzichtelijk in grafieken of diagrammen getoond. Met één druk op de knop.

Wil jij ook meer inzicht in de processen in je zaak? Ondernemen met de juiste kennis en het juiste inzicht in je achterhoofd? Neem gewoon contact op en wij adviseren je van harte.

Het koppelen van het kassasysteem aan belangrijke platformen en pakketten.

Het kassasysteem van Tonit is koppelbaar aan platforms zoals een  bezorgplatform als Thuisbezorgd.nl en Uber Eats. En daarnaast aan allerlei software pakketten  zoals, boekhoudpakketten, personeelsplanningspakketten, bestelsites enzovoort. Allemaal belangrijke koppelingen voor onder meer uw restaurant, afhaal- en bezorgrestaurant, cafetaria / snackbar, lunchroom, strandpaviljoen, grillroom, pizzeria of café.

Koppel aan het kassasysteem van Tonit en ervaar de voordelen die zo’n koppeling met zich mee brengt. Dubbele invoeren hoeven niet meer. Omdat informatie wordt uitgewisseld tussen de kassa en het gekoppelde platform of pakket. Dit scheelt u tijd en dus ook geld waardoor een koppeling zich snel terug laat verdienen. Daarnaast werkt u foutloos. Informatie  wordt namelijk automatisch uitgewisseld waardoor er geen sprake is van handmatige fouten.

Wil jij het kassasysteem koppelen of wil je weten of voor een bepaald platform of pakket een koppeling mogelijk is? Neem gewoon contact op.

kassasysteem eigenaar in de weer met boekhouding

Het kassasysteem koppelen met online een bestelplatform? Doen!

Overzicht, rust en controle

Je houdt rust, overzicht en controle in je zaak op het moment dat bestellingen via afhaal-/ bezorgplatforms direct binnen komen op je kassasysteem. Maakbonnen worden automatisch geprint op het moment dat dit nodig is op de barprinter of keukenprinter. Er is dus geen sprake meer van losse bestelbonnen die beschadigd of kwijt kunnen raken en die apart moeten worden overgetypt in het kassasysteem. Er is ook geen aparte printer meer nodig of een onhandig geplaatste laptop in een hoek van de keuken waarop bestelmailtjes binnen komen.

De koppeling verdient zichzelf snel terug

Alle bestellingen vanuit de zaak en via de afhaal-/ bezorgplatforms, staan op één plek. In het kassasysteem. Dit heeft ook als voordeel dat aan het einde van de dag één omzetuitdraai kan worden gemaakt en jouw boekhouder dus ook maar 1 uitdraai hoeft te verwerken. Dit scheelt behoorlijk wat betreft het aantal invoeruren dat de boekhouder maakt, waardoor de koppeling zichzelf terug verdient. Bekende afhaal-/ bezorgplatforms waarmee het kassasysteem kan worden gekoppeld, zijn: Thuisbezorgd.nl, Uber Eats, Sitedish, Woby en Vegafoodies.

Heeft u meer informatie nodig? Neem gewoon contact op met Tonit.

Comissievrije bestelpagina of QR-bestellen voor gasten? Doen!

Een bestelpagina gekoppeld aan het kassasysteem

Als u een eigen website heeft, plaatst Tonit hierop  eenvoudig een bestellink. Deze is gekoppeld aan het kassasysteem. Gasten kunnen na het klikken op de bestellink online een bestelling plaatsen en deze meteen betalen.  De bestelling komt direct op het kassasysteem binnen, waarbij er automatisch maakbonnen worden geprint op de gebruikelijke manier en precies op het moment dat dit nodig is. De bestelling kan eenvoudig worden beheerd en gevolgd vanaf de kassa. En u hoeft niets af te dragen. Deze online bestelmogelijkheid biedt Tonit commissievrij aan u aan.

Een QR-code op tafel die de gast eenvoudig scant met de eigen smartphone

Koppel eenvoudig de QR-code bestelmogelijkheid aan het kassasysteem. Jij bepaalt als ondernemer hoe de QR-code aan tafel aan de gast wordt gepresenteerd. Bijvoorbeeld in de vorm van een sticker die waait niet weg) of een verzwaard tafelbordje. De gast scant vervolgens met de eigen smartphone de QR-code en krijgt dan alle keuzemogelijkheden te zien. De bestelling wordt door de gast ingevoerd en als je dit wilt, ook gelijk via IDEAL betaald. Ook nu komen de bestellingen direct op het kassasysteem binnen en worden de maakbonnen op de gebruikelijke manier geprint. Zeker bij een tekort aan medewerkers in de bediening, biedt deze QR-bestelmogelijkheid uitkomst tijdens piekmomenten.De QR-code bestelmogelijkheid van Tonit werkt snel en stabiel.

Gasten reageren nieuwsgierig en maken er massaal gebruik van. Je zaak krijgt er een hippe uitstraling mee. De QR-bestelmogelijkheid van Tonit kassasystemen is 100% commissievrij. Wil je referenties of de QR-code bestelmogelijkheid gewoon eens bekijken, neem dan contact op.

Koppel het horeca kassasysteem eenvoudig met je boekhoudpakket.

Hoe fijn is het als je rechtstreeks vanuit het kassasysteem de dagomzet op grootboeknummerniveau direct in het boekhoudpakket van je boekhouder of accountant kunt verwerken met 1 druk op de knop? De tijd die je hiermee bespaart, kun je besteden aan dingen die het ondernemen leuk maken. Er is een koppeling mogelijk met de boekhoudpakketten: Exact online, Twinfield, Snelstart, Cash, King en Yuki.

De investering in een boekhoudkoppeling laat zich terug verdienen, doordat je boekhouder of accountant veel minder invoeruren hoeft te maken voor jouw boekhouding. Uren die niet worden gemaakt, hoef je niet te betalen. Een boekhoudkoppeling levert niet alleen gemak en tijd op, maar ook een realtime inzicht in de financiële situatie van je horeca onderneming.

Koppel het horeca kassasysteem eenvoudig aan je personeelsplanningspakket.

Laat medewerkers op het kassasysteem  inklokken en uitklokken en deze gegevens worden automatisch doorgestuurd naar  je personeelsplanningspakket. Hierin is meteen het aantal gewerkte uren bekend. Hoe fijn is het als je hier geen omkijken meer naar hebt?

Ook kan de omzet per medewerker worden bepaald. De koppeling biedt je dus ook belangrijke managementinformatie.

Een koppeling van de kassa is mogelijk met: L1nda, Fooks en Nostradamus. Er komen steeds nieuwe koppelmogelijkheden bij. Informeer of Tonit ook met jouw personeelsplanningspakket kan koppelen.

Barautomatisering en tapcontrole. Er wordt niets te veel weg gegeven.

Al eens gedacht om het kassasysteem te koppelen aan een tapautomatisering. Dit kan. Het aantal drankjes dat wordt getapt, moet gelijk lopen met het aantal drankjes dat wordt afgetikt op het kassasysteem. Is hierin geen balans, dan kun je als ondernemer direct ingrijpen. Dit is echt een supercontrolemogelijkheid voor met name de natte horeca. Er wordt geen biertje te veel weg gegeven. Er zijn koppelingen mogelijk met: Beconet en Van Duijnen. Interesse?

Hotels werken eenvoudig op het kassasysteem door de koppeling met Mews.

Speciaal voor hotels die gebruik maken van de hotelreserveringssoftware van Mews is er een koppeling met het kassasysteem mogelijk. De factuur van het horeca gedeelte wordt eenvoudig gekoppeld aan een reservering. Zo kan de totaalrekening bij de balie bij het vertrek van de gast worden voldaan. Er wordt niets vergeten.

Maneges werken eenvoudig op het kassasysteem door een koppeling met het Hippisch Totaal Pakket (HTP).

Tonit heeft een eenvoudig, snel en stabiel werkend kassasysteem speciaal voor het horeca gedeelte in de manege. Het horeca kassasysteem kan worden gekoppeld aan het Hippisch totaalpakket (HTP). Bestedingen in de kantine of het horeca gedeelte kunnen via HTP aan de gast worden gefactureerd. En lessen en trainingen waarvoor via HTP een factuur is gestuurd, kunnen eenvoudig via de kassa aan de bar door de gast worden voldaan. Dit is heel handig omdat er niet meer met een aparte pc of laptop ergens in de hoek van het horeca gedeelte hoeft te worden gewerkt. Dit scheelt tijd en daardoor geld. Wil je meer informatie, referenties of een gratis en vrijblijvende demonstratie? Neem gewoon contact met ons op.

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Gratis demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Voorkom hoge software licentie kosten voor uw horeca kassasysteem.

En bespaar minimaal 588 euro per jaar. Maak niet dezelfde fout als heel veel horeca ondernemers. Die in eeuwen der eeuwen voor hun software blijven betallen. Laat ons, onze horeca kassa software gratis bij u op locatie demonsteren.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

mail info@tonit.nl

Tel 073 643 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q