+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Alle mogelijkheden van de Horeca kassa

Hier een aantal horeca kassasysteem Mogelijkheden op een rij.

 • Koppeling bezorging / Afhaal  via bezorgplatform
 • Mobiel opnemen van bestellingen
 • Keukenprinter of Keukenscherm
 • Klantenpassen
 • Digital Signage
 • Koppeling met boekhoudpakket
 • Aantrekkelijke rapportages op afstand
 • Eigen bestelsite
 • En nog veel meer …
horecakassa eigenaar restaurant opent zaak
horecakassa terrassen utrecht

Horeca kassasysteem mogelijkheden die u door 2021/2022 helpen

Voor veel horeca ondernemers wordt het voorjaar een periode van er op of er onder. Ik merk het tijdens telefoongesprekken. Ondernemers rechten hun rug nog een keer. Plannen worden uitgedacht. En dat is ook goed. Het is belangrijk ook nu als ondernemer de leiding te nemen over het inkomen en het voortbestaan van je horeca zaak.

Vanaf november 2020 was het al belangrijk om het aanbieden van  afhaal- en bezorgmenu’s  goed te organiseren, nu verschuift de aandacht naar: Hoe kan ik vanaf pakweg april / mei 2021 naast het afhalen en bezorgen het maximale uit het voorjaar halen? Optimaliseer je terras. Focus op wat kan. Er is niemand anders die dit beter kan dan jij zelf.

Tonit horeca kassasystemen biedt hulp aan horeca ondernemers die er vol voor gaan. Heb je nu ineens heel andere wensen en stel je andere eisen aan je horeca kassasysteem, dan denken we met je mee! Neem gewoon contact met ons op.

Horecakassa mogelijkheid afhaal- en/of bezorgmodule

Een speciale afhaal- en /of  bezorgmodule waarin u bestellingen eenvoudig kunt beheren. Aan deze module kan een koppeling worden gemaakt met de mogelijkheid om via uw website online bestellingen te ontvangen. U kunt deze online geplaatste bestellingen direct door de online gast via IDEAL laten betalen. Er kan een scanbare QR code op uw voordeur worden geplaatst zodat gasten die liever buiten blijven, toch direct online kunnen bestellen.

De afhaal- en/ of bezorgmodule is ook te koppelen aan de volgende bedrijven:

 

 • Thuisbezorgd.nl (landelijk)
 • Sitedish (landelijk)
 • Uber Eats (vooral in de regio Amsterdam erg groot)
 • Vegafoodies (vooral de regio Eindhoven)
bezorgbestellingen thuisbezorgd vliegen uit de horecakassa door koppeling
horecakassa handheld mobiel opnemen van bestelling

Horecakassa mogelijkheid  mobiel Bestellingen opnemen

Door met een horeca kassa handheld bestellingen op te nemen, kan de uitserveersnelheid omhoog. Hierdoor heeft een gast binnen de tijd die hij of zij op het terras verblijft, tijd over om iets extra’s te bestellen. In die extra omzet zit de verdienmogelijkheid. Die omzet had je anders niet gehad.

Ook is er een mogelijkheid beschikbaar om terrasgasten met hun eigen smartphone via een QR code zelf bestellingen te laten plaatsen. Je kunt kiezen of je de gast achteraf wilt laten betalen, of dat je de bestelling direct via IDEAL wilt laten voldoen. Denk trouwens ook aan het aanvragen van toestemming aan de gemeente voor het inrichten van (een apart) terras.

Horecakassa mogelijkheid keukenprinter of keukenschermen

Door maakbonnen direct op een of meer keukenprinters te printen in de keuken. hoeft de bediening niet meer met bonnen van de bar naar de keuken te lopen. De tijd die hiermee wordt bespaard, kan dan worden ingezet voor het verzamelen van nieuwe bestellingen  en het bijschenken van gasten. De keukenmaakbonnen zijn zelfs volledig te automatiseren door met keukenticketschermen te werken. Bij dit keukenticketsysteem wordt bij voorkeur elke kant van de keuken van een eigen scherm voorzien waarop de chef vanaf de pas kan communiceren. Hierdoor is een optimale samenwerking mogelijk tussen de bediening en de keuken. Warm en koud komen tegelijk aan op de pas. Niemand hoeft zijn station te verlaten waardoor in de keuken eenvoudig op anderhalve meter afstand van elkaar kan worden gewerkt.

horecakassa chef in keuken werken met keukenscherm
horecakassa klantenpassen met bedrukking

Horecakassa mogelijkheid klantenpassen of Digital Signage

Het is mogelijk om gasten te triggeren om nog eens naar uw zaak te komen via een klantenpas met bedrukking. Ziet iemand de pas in zijn of haar portemonnee, dan roept de pas de herinnering op aan uw zaak. Anders dan een visitekaartje, wordt een klantenpas niet makkelijk weg gegooid. Het blijft daardoor een duurzame trigger.

Is een gast eenmaal in uw zaak, dan kunt u aanbiedingen zoals maandmenu’s of een speciale daghap extra onder de aandacht brengen via het digital signage systeem. Via schermen worden de aanbiedingen op een aantrekkelijke manier getoond precies op het moment van bestellen. In de praktijk is de gast sneller geneigd het speciale menu of de dagaanbieding te nemen. Het is ook mogelijk om reclames van collega ondernemers op de schermen te tonen. Dit kan extra inkomsten voor u opleveren.

Horecakassa mogelijkheid boekhoudkoppeling en Webreport

Om de financiële staat van uw zaak goed in beeld te hebben, bestaat er een mogelijkheid om te koppelen met uw boekhoudpakket. Met één druk op de knop, wordt uw dagomzet op grootboeknummerniveau rechtstreeks in uw boekhoudpakket verwerkt. Dit levert niet alleen overzicht op. Het scheelt ook een hoop werk. U kunt zich daardoor richten op uw gasten. De investering in een boekhoudkoppeling laat zich terug verdienen doordat uw boekhouder aan u geen invoeruren meer hoeft te factureren.

Het is daarnaast mogelijk om via de module webreport gegevens uit de kassa om te zetten in overzichtelijke grafieken en diagrammen. U kunt dan bijvoorbeeld in één oogopslag zien wat de beste openingstijden zijn of welk gerecht het beste wordt verkocht op welk moment van de dag en hierop uw aanbiedingen aanpassen.  Wilt u meer informatie over deze serieuze tools, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

horecakassa eigenaar in de weer met boekhouding

Horecakassa mogelijkheid eigen bestelsite

Deze  oplossing om je horeca kassasysteem te koppelen aan je eigen online bestelsite, is speciaal ontwikkeld voor zaken waar het afhalen en bezorgen een grote rol speelt. Denk aan een cafetaria, pizzeria, shoarma zaak, grillroom en alle andere afhaal- en bezorgformules.

Als je online gasten alleen online bestellingen laat doen op je eigen bestelsite, heb je eigenlijk je eigen afhaal- en bezorgplatform.

Lees meer …

Horecakassa mogelijkheid Afhaal / bezorging via bestelplatform

Buiten een scala aan koppelingen bied Tonit Afrekensystemen ook al veel modules aan voor gebruik met uw kassasysteem. Alle modules worden beheerd vanuit uw systeem en zijn een uitbreiding op het toch al uitgebreide basissysteem.

Hiernaast vindt u enkele mogelijkheden waarmee u uw kassa nog breder inzet in u horecaonderneming.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q