+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Referenties kassasysteem Snackbar / Cafetaria.

Ons horeca kassasteem heeft een groot deel van de Franchisers van de Big Bread Kitchen kunnen overtuigen.

Big Bread Kitchen is het nieuwe gezicht van Big Bread cafetaria. Na jaren van sterke groei is de tijd aangebroken voor een nieuwe look en stijl. En uiteraard niet alleen voor het oog. Onze nieuwe uitstraling gaat samen met veel nieuwe en verse (huisgemaakte) producten. Proef een van onze 18 heerlijke en beroemde burgers. Daarnaast serveren wij ook zeer smaakvolle maaltijden en maaltijdsalades bereidt met alleen de beste en meest verse ingrediënten.

Big Bread Kitchen staat voor kwaliteit en uitstekende smaak.

 

Wilt ook jij zien of het kassasysteem iets voor jouw zaak is neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

 

Kassasysteem referentie Big Bread Kitchen Nederlandd
Referentie Abi patat amsterdam

Referentie kassasysteem Abi patat Amsterdam 

Ook Abi Patat Amsterdam  heeft ons kassasysteem overtuigd. het Horeca kassasysteem met de Ecash lite horeca  software zorgt voor een snelle verwerking van bestellingen. En speelt in op vragen en wensen van de horeca ondernemer. Ecash is makkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige functionaliteit.

 

Ben ook jij op zoek naar een kassasysteem voor je snackbar / Cafetaria of Grillroom neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

 

Kassasysteem referentie cafetaria Ludo Maastricht

Ludo Brummer beschrijft ons Kassasysteem en bedrijf op facebook als: super bedrijf met goede service. hij bedoelt hier mee dat wij beschikken over een eigen technische diens die bij onverhoopte storingen je kassasysteem snel weer up en Running heeft. Ludo heeft gekozen voor ons service overeenkomst dat houd de kosten altijd in de hand. de voor delen hier mee zijn :

-Geen kosten voor voorrijden bij reparatie’s                                                                                                                  -Geen kosten voor arbeidsloon bij reparatie’s                                                                                                                -Gratis vervangende apparatuur                                                                                                                                    -Gratis helpdeskondersteuning                                                                                                                                     –Gratis software updates

Vind ook jij dit belangrijk voor jouw kassasysteem neem dan contact met ons op.

Kassasysteem referentie cafetaria Ludo Maastricht
Kassasysteem referentie Cafetaria en zalen Adelaars Helmond

Referentie kassasysteem Cafetaria Adelaars Helmond

Bij Friture Zaal Adelaars heeft u een ruime keuze uit friet, snacks, hamburgers, salades en maaltijden die u op kunt eten in hun vernieuwde friture, op het terras of natuurlijk om mee te nemen naar huis. Door het gebruikers gemak, flexibele en snelle service dienst van Tonit afrekensystemen, heeft ons er van overtuigd voor het Ecash Horeca kassasysteem te gaan.

Ben ook jij op zoek naar een snel en gebruiksvriendelijk Kassasysteem neem dan contact met ons op voor een demo op locatie.

Kassasysteem referentie Halte 5 Heeswijk-Dinter

Het Cafetaria · Familierestaurant · Fastfoodrestaurant De Halte 5 in Heeswijk-Dinter. Bied zijn gasten meer dan hun in de hele streek befaamde burgers vers van de plaat, maar ook door de koks verse gemaakte maaltijdsalades maar ook Luxe broodjes. Heet is voor ons belangrijk dat tijdens piek uren de kassa snel werkt en dat telefonische bestelling makkelijk en overzichtelijk kunnen worden in gevoerd, dit was voor ons de belangrijkste redenen om het Ecash kassasysteem van Tonit te kiezen.

Ben ook jij op zoek naar een kassasysteem voor je snackbar / Cafetaria of Grillroom neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

Referentie kassasysteem cafetaria / lunchroom Halte 5
Referentie kassasysteem Asitaria

Kassasysteem Referentie Asiataria Den Bosch

De kaart van Asiataria biet buiten de gewone Cafetariagerechten ook Wokgerechten en Shoarma uit eigen keuken. De door slag om voor het Tonit kassasysteem te kiezen was de prijs kwaliteit verhouding. Geen verplichte lang lopende contracten.

Wilt ook jij zien of het kassasysteem iets voor jouw zaak is neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

Referentie kassasysteem  Lunchroom & ijssalon Asperia

Kai en Lijuan geven de Cafetaria, Lunchroom & ijssalon ongekend succesvolle draai, waar hoge kwaliteits standaarden voor op staan. Kiezen voor het kassasysteem van Tonit was eenvoudig makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Met een uitstekende service dienst.

 

Wilt ook jij zien of het kassasysteem iets voor jouw zaak is, neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

Kassasysteem referentie asperia Lunchroom en ijssalon.
Kassasysteem referentie cafetaria 't Hoekje

Kassasysteem referentie Snackbar ‘t Hoekje in Kraggenburg

In de Noordoostpolder bevindt zich Cafetaria Bar Restaurant t’Hoekje Prachtig gelegen in de polder.Waar kwaliteit en vriendelijkheid voor op staat. Ook bezorgen zij maaltijden via thuisbezorgd maar ook via hun eigen bestel site. Belangrijk voor cafetaria het hoekje was dat de online bestel site aan de kassa gekoppeld konden worden en dat de kassa snel en betrouwbaar werkt.

Ben ook jij op zoek naar een kassasysteem waar je thuisbezorgd en online bestelsites aan kan koppelen? Neem dan contact met ons op.

Kassasysteem referentie Boern Trek Leek

Bestel de lekkerste gerechten online en Boer’n Trek bezorgen ze bij je thuis in omgeving Leek of je kunt ze even snel  afhalen. Hier is voor een kassasysteem gekozen met afhaal en bezorg module, om alle telefonische afhaal en bezorg bestellingen goed te handelen. Maar ook moet de direct verkoop goed en snel geregeld zijn. Dit was voor de Ecash kassasysteem software geen probleem.

Ben ook jij op zoek naar een kassasysteem voor je snackbar / Cafetaria of Grillroom neem dan geheel vrij blijvend contact met ons op.

 

Kassasysteem referentie  Boer'n Trek in Leek

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q