+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De horecakassa uitbreiden

Hier een aantal horecakassa modules op een rij:

 • Horecakassa Vaste Gasten
 • Boekhouding
 • Facturatie
 • Webreports
 • Tapcontrole
 • Music
 • Loyalty
 • Klantensaldo
 • Personeel
 • Entree
 • Ordercontrole
 • NGF Golfpas
kassa eigenaar staat tevreden aan de bar
horecakassa met ecash live artikelscherm

De horecakassa modules

Vanuit het basis horecakassa pakket kunt u al gebruik maken van alle gangbare functionaliteit. Maar met het gebruik van onderstaande Ecash software modules kunt u de beleving van uw POS systeem zo mogelijk nog eenvoudiger of gebruiksvriendelijker maken.

Ecash horecakassa modules zijn een uitbreiding van de standaard software. Deze modules zijn bedoeld om allerlei zaken uit te breiden om het gebruik van de kassa completer te maken. Zo zijn er modules voor personeel registratie, loyalty en debiteurenbeheer.

Wilt u meer weten over een bepaalde module of wilt u weten of bepaalde dingen mogelijk zijn met de horecakassa? Neem gewoon contact op!

Horeca kassasysteem module Vaste Gasten

Vaste gasten zijn een geschenk voor iedere horecaondernemer.

Door uw horeca kassasysteem met de vaste gasten module, ofwel POF module, uit te breiden, is het mogelijk om gasten een vaste plaats in uw kassa te geven.

De geplaatste bestellingen kunt u bewaren totdat deze door uw vaste gast worden afgerekend.

Tonit horeca kassasystemen heeft een alfabetisch systeem bedacht, waardoor het vinden van de gast gemakkelijk is. De alfabetisering van uw vaste gasten zorgt ervoor dat u in één oogopslag ziet wat het openstaande saldo is van deze klant.

Heeft u een bruine kroeg met veel stamgasten, waar nog altijd veel ‘op de pof’ gebeurt? Dan is de module vaste gasten ideaal voor u.

horecakassa module vaste gasten
horecakassa module boekhouding

Horeca kassasysteem module Boekhouding

Onze missie is om met onze producten werk een stuk makkelijker te maken. Een heikel punt voor alle ondernemers is de boekhouding. Tonit Afrekensystemen heeft een module ontwikkeld om boekhouden heel eenvoudig te maken. De omzetgegevens die uw kassa registreert, worden automatisch doorgevoerd naar uw administratiepakket. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en heeft u direct inzicht in de behaalde resultaten.

Wat levert deze module op?
Een module die uw boekhouding regelt, is voor u zeker de moeite waard. Waarom?

Met de module is de administratie altijd up-to-date
De module geeft direct inzicht in de resultaten
De module zorgt ervoor dat u minder uren een accountant nodig heeft
Uw accountant is alleen nog nodig voor een controlerende en adviserende rol.

Horeca kassasysteem module Facturatie

De mogelijkheden zijn divers met de Ecash Facturatie module.

U kunt al uw debiteuren overzichtelijk opnemen in uw kassasysteem. Iedere debiteur krijgt van u een saldo of limiet toegekend waarmee gewerkt kan worden.

Kies er bijvoorbeeld voor om te werken met passen, waarop klanten geld kunnen storten of die gebruikt worden als cadeaubon. Ook eens per periode de openstaande rekening voldoen doormiddel van het versturen van een factuur kan vanuit de kassa geregeld worden.

Met de horecakassa kunt u dit alles vanuit een systeem beheren. De gegevns van de debiteur blijven altijd beschikbaar in het kassasysteem waardoor u altijd in controle blijft.

horecakassa module facturatie
horecakassa module webreport

Horecakassa module Webreports

De webreport module zorgt ervoor dat u de data van uw rapportages altijd en overal kunt inzien.

De rapportages zijn alleen beschikbaar voor u en degene die u toestemming hiervoor verleent. Voor hem of haar maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Ecash heeft al een software onderdeel, waarbij rapportages beschikbaar zijn voor managers. De webreport module is echter een uitbreiding op het horecapakket. Hiermee kunt u meer gegevens verzamelen over de verkoop, het eigen gebruik en de representatie.

De rapportages worden weergegeven in duidelijke grafieken en tabellen, waarbij ze ook tekstueel worden uitgelegd. Zo heeft u een overzicht met de directe verkoopgegevens en de opbouw ervan. Ook ziet u direct door wie producten zijn aangeslagen of verkocht.

Het gebruik van de webreport module is eenvoudig.

Allereerst zorgt u voor een computer met een stabiele internetverbinding.

Daarna:

– logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord,
– kiest u in het hoofdmenu de verschillende beschikbare rapportages,
– kunt u een begin- en einddatum instellen waarover u de gewenst rapportage wilt inzien,
– kunt u de gegevens analyseren,
– en als u klaar bent, heeft u de mogelijkheid om het bestand te printen of te exporteren.

Horeca kassasysteem module Tapcontrole

Met deze module houdt u overzicht op het registratiegedrag van uw personeel, uw verkoop en verspilling. Tonit Afrekensystemen levert binnen het Ecash softwarepakket de mogelijkheid om controle te houden over de verkopen en het aanslaan van deze verkopen. Het kan voorkomen dat een biertje niet wordt aangeslagen, maar met de Ecash tapautomatisering module kunt u het registratiegedrag van uw personeel in de gaten houden.

horecakassa module tapcontrole
horecakassa module music

Horeca kassasysteem module Music

Hoe minder ruimte apparatuur in beslag neemt, hoe meer ruimte er is voor gasten. Gasten zorgen voor omzet en dat is wat u uiteindelijk wilt.

Daarom heeft Tonit Afrekensystemen besloten om een groot probleem uit de horecawereld te verhelpen. Het welbekende probleem: ik heb geen plaats voor al mijn spullen.

De bar is omringd door allerlei apparatuur, waaronder de koffiemachine, tapinstallatie, kassa’s, glazen en uiteraard de geluidsapparatuur. Dit zorgt al snel voor een rommelig beeld. U kunt de ruimte echter optimaal benutten door onnodige apparatuur te verwijderen. Dat kan met de muziekmodule van het Ecash softwarepakket!

Tonit Afrekensystemen is de eerste leverancier van kassasystemen met een speciaal ontwikkelde muziekmodule.

U kunt de module optioneel aanschaffen, waarbij u de muziek bedient via het touchscreen van uw kassa.

Let wel: Tonit Afrekensystemen voorziet u niet van muziek en u sluit ook geen abonnement af. Het is de bedoeling om zelf uw mp3-bestanden toe te voegen aan het systeem en deze overzichtelijk te ordenen.

Wilt u wel voorzien worden van muziek, dan kunt u kijken naar de partnermodules van :

PB Sound
Tunify
MaxxTraxx

Horeca kassasysteem module Loyalty

Tegenwoordig komt er steeds meer horecaconcurrentie bij.

De keuze uit restaurants, cafés en kroegen is overweldigend.

Daarom is het van belang om klanten te binden aan uw onderneming. Een vaste gast is namelijk goud waard. Laat uw trouwe gasten bijvoorbeeld punten sparen, zo bent u verzekerd van stamgasten in uw horecagelegenheid.

Voor deze module maakt u gebruik van klantenpassen met RFID technologie, deze passen zijn naar wens te bedrukken en bieden naast de mogelijkheden van het loyaliteitssysteem nog meer voordelen.

Een stukje klantbinding

De loyalty module is geïnspireerd op het Airmiles-principe. U kunt op deze manier een extra vorm van klantenbinding creëren binnen uw horecazaak.

Met de module kunt u zelf instellen wanneer uw gast een punt spaart, bijvoorbeeld bij elke vijf euro besteding krijgt hij of zij één punt.

U kunt zelf bedenken welke waarde deze punten hebben. De gast kan de punten sparen en vervolgens voor korting of een gratis product inwisselen bij een volgend bezoek.

De ultieme klantbeleving
Het is erg van belang om ultieme klantbeleving te creëren in uw onderneming.

Tevreden gasten komen vaker terug en zijn een waardevolle bron voor mond-tot-mondreclame. Gemiddeld zorgen vaste klanten voor bijna 90 procent van de omzet, terwijl nieuwe klanten het resterende deel opvullen.

Loyaliteit kunt u bewerkstelligen door klanten emotioneel aan uw onderneming te binden. Dit gebeurt echter niet zomaar, maar met de loyalty module kunt u uw bestaande klanten eenvoudig even in het zonnetje zetten.

horecakassa module loyalty
horecakassa module klantensaldo

Horeca kassasysteem module Klantensaldo

Een snelle afhandeling van transacties op uw kassasysteem krijgt u met de klanten saldo module. De klantenpas bevat een RFID chip die ervoor zorgt dat de klant een uniek digitaal nummer heeft.

Het nummer wordt gelinkt aan de kassa, waarin u zorgvuldig de gegevens zet die u aan de klantenpas van uw gast koppelt. De klant kan vervolgens een bedrag storten op de pas en kan er ook mee afrekenen.

De voordelen van de klanten saldo module

De gegevens hoeven niet op de pas worden gezet, maar ze worden in het kassasysteem opgeslagen.

Verliest een gast zijn klantenkaart, dan is diegene hierdoor niet het tegoed kwijt.

De klantenpas module wordt veelal ingezet in sportkantines en in clubverband. U kunt hierbij denken aan ouders die geld op een clubkaart zetten, zodat de kinderen een drankje kunnen bestellen aan de bar.

De voordelen van de klanten saldo module op een rijtje:

1. Een klant betaalt niet in munten of briefgeld, waardoor de kassa vrij is van contante transacties.

2. Deze module biedt uitkomst aan ouders die hun kinderen niet met geld over straat willen laten gaan.

3. De klantenpas dient tevens als visitekaartje van uw onderneming.

Horeca kassasysteem module Personeel

Met deze module kunt u uw personeel laten klokken en houd u de rechten van het personeel in de hand. U bent volledig in controle, kent de rechten van handelingen toe die het personeel wel of niet op het kassasysteem of handhelds mogen doen. U kunt hierbij denken aan het uitvoeren van correcties, openen van de kassalade, korting geven, enz. Daarnaast is het mogelijk om de geregistreerde uren bij te houden, waardoor u deze kunt rapporteren en afhandelen. De geklokte uren zijn aanpasbaar of handmatig in te vullen, zodat ook foutjes makkelijk gecorrigeerd kunnen worden. De personeelsregistratie kan doormiddel van het gebruik van een pincode of door gebruik te maken van RFID (polsbandjes of pasjes).

In de basis kunt u al heel veel met deze module, maar wanneer u nog verder ontzorgt wilt worden kunt u kiezen voor een externe partij als L1nda of Nostradamus om nog meer controle en inzicht te krijgen.

horecakassa module personeel
horecakassa module entree

Horeca kassasysteem module Entree

Ook het beheren van entree mogelijkheden behoort tot de mogelijkheid met het ecash software pakket. Door gebruik te maken van RFID kunt u op klantniveau het entreebeleid van uw zaak organiseren. Dit kan doormiddel van een aantal entree momenten zoals een strippenkaart of voor een periode zoals een jaarkaart.

Wanneer u deze module combineert met de module voor het klantensaldo kunt u naast het gebruik als entree pas, de module ook gebruiken voor de besteding in uw zaak.

U heeft minder geld in uw zaak en werkt hygienischer doordat u niet continu contant geld in handen heeft.

Horeca kassasysteem module Ordercontrole

Wilt u de doorlooptijd van geplaatste bestellingen controleren en managen? Dan is de order management module geschikt als extra optie voor uw kassasysteem.

U kunt in een oogwenk zien hoe lang de bar of keuken doet over het maken van de bestelling. Het is voor u van belang om met deze gegevens aan de slag te gaan.

Bent u tevreden met de doorlooptijd of ziet u potentie om nog sneller bestellingen af te ronden?

De gewenste doorlooptijden

Stel u gaat op vakantie en laat uw onderneming achter in de handen van uw bekwame medewerkers.

Dan is het fijn om de mogelijkheid te hebben om toch alles te kunnen controleren.

Met deze module ziet u de doorlooptijden in minuten op een monitor of device naar keuze.

De weergave van de doorlooptijd wordt in een webbrowser weergegeven, maar de kassa voorziet u uiteindelijk van de informatie.

Op deze manier kunt u overal ter wereld uw bedrijf in de gaten houden.

Hoe werkt het?

Elke ‘maakbon’ wordt voorzien van een barcode, die gescand wordt op het moment dat de bediening de bestelling gaat serveren.

Door de registratie weet u exact wat de doorlooptijd is vanaf het aanslaan van de bestelling tot aan het bedieningsmoment.

horecakassa module ordercontrole
horecakassa module ngf golfpas

Horeca kassasysteem module NGF Golfpas

De NGF Golfpas is een specifieke toevoeging voor de RFID versie van de module klantsaldo.

De passen zijn eigendom van de leden van de club en uitgebracht door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Door deze pas te koppelen aan het account van de betreffende speler binnen het kassasysteem, kunt u met een pas ook direct gebruik maken van een te besteden saldo.

Vaak worden er binnen de club afspraken gemaakt met betrekking tot een deel van het lidmaatschap dat beschikbaar wordt gesteld voor consumptie, op deze wijze houd u dit in de hand. Bovendien kan uw gast op deze manier ook saldo toevoegen zodat dit in de toekomst beschikbaar is voor het nuttigen van consumpties.

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q