+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

De beste horecakassa voor :

Restaurant, Fastfood, Snackbar, Cafetaria, Lunchroom, Strandpaviljoen, Grillroom, Café en nog veel meer.

Waarom is Ecash de beste horecakassa:

  • Een Horeca kassasysteem die het altijd doet. Ook tijdens piektijden?
  • Bediening die snel met de kassa kan werken omdat alle knoppen heel intuïtief zijn geplaatst en uitgedacht?
  • Makkelijk rekeningen splitsen en samenvoegen, of op naam zetten?
  • Een kassa met of zonder geïntegreerde tafelplattegronden met slimme en makkelijke opties?
  • Realtime inzicht in de voorraad tijdens bestellingen?
  • Een Horeca kassasysteem dat modulair is opgebouwd en daardoor met je meegroeit?
vrolijke horecakassa eigenaar amsterdam
afbeelding Kassasysteem horeca Ecash

De kassa en Tonit horeca kassasystemen.

Het meest belangrijk dat Tonit horeca Kassasystemen je biedt, is een eenvoudig te bedienen horeca kassa die snel en vooral stabiel werkt.

Het kassasysteem is ontwikkeld voor horeca ondernemers met horecaondernemers. Omdat wij vinden dat een kassa jou al ondernemer goed moet ondersteunen zodat jij je bedrijf optimaal kunt voeren, stel je bij Tonit horeca afrekensystemen zelf je apparatuur samen uit de hardware die voor jou belangrijk is.

Professionele POS kassaterminal.

Denk aan: Een professionele POS kassaterminal met een spatwaterdicht touch-screen dat tegen krassen en vochtige vingers kan, een keukenprinter, mobiele handhelds of Apple apparaten om mobiel bestellingen op te kunnen nemen, keukenschermen, RF-ID polsbandlezers, verschillende soorten geldlades, cadeaukaart- en klantenpaslezers, scanners, een stickerprinter, etc.

Ecash horeca software modules.

Ook de Ecash horeca software modules stel je naar eigen wens samen. En wil je de kassa koppelen aan andere bedrijven, zoals afaal- bezorgplatforms of boekhoudpakketten, dan kan dit ook. Bij Tonit horeca kassasystemen koop je een maatwerk kassa voor een heel redelijk bedrag. Je betaalt geen cent te veel omdat je alleen dat betaalt wat je ook echt nodig hebt. De horeca kassa gaat jaren mee en kan door de uitbreiding van apparatuur en softwaremodules helemaal met jou en je bedrijf mee groeien. Het is hierdoor echt een duurzame investering. Dit past ook bij Tonit horeca afrekensystemen zelf. Wij zetten in op een prettige en langdurende zakelijke relatie en denken met u mee.

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Het horeca kassasysteem dat rust, overzicht en controle oplevert.

Meer rust, overzicht en eenvoudig de controle houden. Met een horeca kassasysteem van Tonit is dit mogelijk voor elke ondernemer in de de horeca branche. Heb je bijvoorbeeld een restaurant, snackbar / cafetaria, lunchroom, strandpaviljoen, grillroom of café. Lees dan nog even door.

Horeca software voor Medewerkers en Ondernemers.

Medewerkers kunnen zonder inwerktijd gelijk met ons kassasysteem aan het werk. Doordat het Ecash horeca software pakket is ontwikkeld samen met horecaondernemers, zitten de knoppen daar op het touch scherm waar je ze gevoelsmatig zou verwachten. Een bestelling kan gewoon met de vinger op het touch-screen worden ingevoerd. Er is dus geen sprake meer van losse briefjes die beschadigd of kwijt kunnen raken met daarop onleesbare handschriften. Het aantal fouten op de werkvloer daalt en de ingevoerde bestellingen zijn altijd weer op te roepen. Dit brengt echte rust en overzicht. En als je de medewerker ook nog kort in laat loggen op de kassa met een pincode of een RF-ID polsbandje, zie je als ondernemer ook nog eens in één oogopslag welke medewerker verantwoordelijk is voor welke bestelling. Van de invoering tot de betaling. Dit biedt jou als horeca ondernemer de mogelijkheid van controle.

Stabiele kassa software tijdens piektijden.

Het allerbelangrijkste is dat de kassa het altijd doet. Ook tijdens piektijden. De rust en het overzicht die dit met zich mee brengt, is ongekend. En wil je wat meer flexibiliteit bij het op nemen van bestellingen, denk dan aan de mogelijkheid van het koppelen van mobiele handhelds of Apple apparaten aan de kassa. Hoe fijn is het als mobiel opgenomen bestellingen gewoon binnen komen op de kassa zoals het hoort?

bezorgbestellingen thuisbezorgd vliegen uit de horecakassa door koppeling

Wil jij ook een horeca kassasysteem!

Dat rust, overzicht en controle op levert terwijl de investering zich terug laat verdienen? Of ben je niet meer tevreden over de stabiliteit en het gerbruikersgemak van je bestaande kassa. Loopt deze bijvoorbeeld vast juist op de drukke momenten die zo belangrijk zijn? Neem gewoon contact op.

horecakassa handheld mobiel opnemen van bestelling

Bestellingen mobiel opnemen

Door met een horeca kassa handheld bestellingen op te nemen, kan de uitserveersnelheid omhoog. Hierdoor heeft een gast binnen de tijd die hij of zij op het terras verblijft, tijd over om iets extra’s te bestellen. In die extra omzet zit de verdienmogelijkheid. Die omzet had je anders niet gehad.

Ook is er een mogelijkheid beschikbaar om terrasgasten met hun eigen smartphone via een QR code zelf bestellingen te laten plaatsen. Je kunt kiezen of je de gast achteraf wilt laten betalen, of dat je de bestelling direct via IDEAL wilt laten voldoen. Denk trouwens ook aan het aanvragen van toestemming aan de gemeente voor het inrichten van (een apart) terras.

Handige slimmigheden in het horeca kassasysteem.

Het slimme en handig horeca kassasysteem zit vol superfunctionaliteit die jou en je medewerkers helpt om een snelle en foutloze service te geven aan je gasten. De gast komt vaak in de zaak voor een stuk beleving, tijd en aandacht voor elkaar en een gezellige sfeer. In dit plaatje past niet het stressvolle gehannes van medewerker bij een kassaterminal of bij het mobiel invoeren van bestellingen. Toch?

Hier volgen wat handige slimmigheden die in de Ecash horeca software van Tonit horeca kassasystemen zijn ingebouwd.

1.bij invoer van de bestelling, in het horeca kassasysteem, krijgen de medewerkers handige pop-ups.

Gasten kunnen, zoals zij zelf willen, hun menu samen stellen en door geven aan de bediening. Bij de invoer van de bestelling krijgt de medewerkers handige pop-ups te zien waaruit een keuze kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld bij broodkeuze: wit, bruin of pistolet. Of bij sauskeuze: champignon room, peper of jäger. De pop-ups tijdens het bestelproces zijn eenvoudig door jou als ondernemer in te voeren. Of het nu gaat over bereidingswijzen (rood, medium, welldone), allergieën (geen lactose of gluten), of extra supplementen (als friet, aardappeltjes, of nog meer). Alles slim en handig per couvert in te geven. Deze slimmigheid zorgt niet alleen voor een snelle invoer van de bestelling, maar ook voor een uitstekend communicatie met de keuken.

2.Bestellingen worden automatisch geprint op een locatie naar keuze.

Ingevoerde bestellingen worden automatisch geprint op een printer naar keuze. Vaak kiest de horeca ondernemer er voor om de drankjes bij de bar te printen en het eten in de keuken. Een verder uitsplitsing is mogelijk. Bijvoorbeeld de koude gerechten op een aparte keukenprinter en de warme gerechten op een aparte printer. Ook is het mogelijk om voor een speciaal type gerecht een extra printer in te stellen. bijvoorbeeld voor de pizzaoven. Tonit horeca kassasystemen zorgt er voor dat keukenmedewerkers van elkaar weten wie wat aan het maken is. Denk je eens in wat voor een effect deze supercommunicatie heeft op de werkvloer, meer rust en overzicht sneller en foutloos werken en een uitstekende samenwerking tussen de bediening en de keuken.

3.Bediening kan de keuken extra informatie geven over bijzonderheden.

De bediening kan de keuken apart informeren over een bijzonderheid in uw zaak door een melding in te voeren. Denk bijvoorbeeld aan: “Let op, zoutloos”, of let op: “Er zit een jarige aan tafel”. Zo’n melding wordt op de printer naar keuze geprint.

4.Alles in een keer duidelijk voor de keuken.

Hoe fijn is het als de medewerker zelf de gangen kan kiezen? Dan is bijvoorbeeld in één keer duidelijk voor de keuken dat het kindermenu tegelijk met de voorgerechten voor de volwassenen aan tafel wordt verwacht. En het kinderijsje tegelijk met het hoofdgerecht voor de volwassenen. Dit kan dus gewoon met de Ecash horeca software van Tonit horeca kassasystemen.

horecakassa met ecash live artikelscherm
alle Kassasystemen apparatuur visueel Tont

Extra slimmigheden op Kassaterminal.

Slimmigheden zijn niet alleen ingebouwd in de horeca software op de kassaterminal. Ook als je mobiel bestellingen op wilt nemen, kun je rekenen op slimme funties die ondersteunen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gerecht dat door drukte op is, uitzetten op de kassa. Het uitverkochte gerecht is dan ook niet meer op de handheld of het Apple apparaat te selecteren. Dit voorkomt veel gedoe in de keuken.

Dit zijn zo maar een paar van de slimmigheden die jou als ondernemer helpen om meer rust en overzicht in je zaak te creëren. Tegelijkertijd gaat de servicegraad omhoog, omdat gasten door de perfecte communicatie tussen bediening en keuken precies krijgen wat ze hebben besteld in een zo kort mogelijke tijd. Geen knorrige kok of chef meer en een tevreden bediening. Dit klinkt goed toch? Wil jij dit ook, laat je dan informeren en neem contact op. Wij denken met je mee.

Je bent nu vast overtuigd.

Heb je toch meer informatie nodig over de horeca kassasystemen die Tonit levert, laten we dan samen sparren.

horeca kassa met backoffice visuele rapportage

Heldere en goede management rapportages door het horeca kassasysteem

Met een horeca kassa van Tonit heb je realtime inzicht in je verkoopresultaten. Waar jij je ook bevindt. Het backoffice systeem van Ecash horeca kassa software van Tonit is zowel op afstand bereikbaar als op de zaak zelf. Door dit inzicht kun je direct ingrijpen en veranderingen in bijvoorbeeld de menukaart meteen door voeren. Je kunt op afstand of op de zaak eenvoudig zelf prijswijzigingen of nieuwe menu’, gerechten en dranken op de horeca kassa doorvoeren. Je kunt dit voor één kassa inéén zaak doen. Maar ook voor alle kassa’s in al je zaken tegelijk. Dit is vooral handig bij ketens die een centraal kantoor hebben van waaraf alles wordt geregeld. Dit is een fluitje van een cent. Doordat je het zelf eenvoudig kunt doen, hoef je geen programmeeruren bij Tonit af te nemen. Juist in de horeca wisselt er veel. Bijvoorbeeld elke dag een andere daghap in de aanbieding, elke week een ander weekmenu en elke maand de burger van de maand. Wat fijn om geen kosten te hoeven maken voor wijziggingen, toch?

Ook heb je inzicht in welk artikel op welk moment van de dag het beste wordt verkocht, je kunt je openingstijen afstemmen op je verkopen en zelfs zien welke medewerker de meeste upselling van speciale wijnen voor zijn of haar rekening neemt. Informatie die in de kassa wordt geregistreerd, wordt overzichtelijk in grafieken of diagrammen getoond met één druk op de knop.

Wil jij ook meer inzicht in de processen in je zaak zodat je daar je ondernemingsplannen op aan kunt passen? Ondernemen met de juiste kennis en het juiste inzcht in je achterhoofd? Neem gewoon contact op en wij adviseren je.

De horecakassa die koppelt aan voor de horeca belangrijke platformen en pakketten.

Vergaande mogelijkheden om de horeca kassa te koppelen aan bezorgplatforms, boekhoudpakketten, bestelsites etc. Allemaal belangrijke koppelingen voor onder meer uw restaurant, afhaal- en bezorgrestaurant, cafetaria / snackbar, lunchroom, strandpaviljoen, grillroom, pizzeria of café.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van koppelingen die mogelijk zijn met de horecakassa.

Koppel aan de horeca kassa van tonit horeca kassasystemen en maak gebruik van alle voordelen die zo’n koppeling met zich mee brengt. Bouw met ons samen aan je horeca zaak met ons kassasysteem. Wil jij de kassa koppelen of wil je weten of voor een bepaald platform of pakket een koppeling mogelijk is, neem gewoon contact op.

Kassasysteem horeca met boekhoudkoppeling. eigenaar aan het werk met de boekhouding

Kassakoppeling met bestelplatform

Je houdt rust, overzicht en controle in je zaak op het moment dat bestellingen via afhaal-/ bezorgplatforms direct binnen komen op je horeca kassasysteem. Maakbonnen worden automatisch geprint op het moment dat dit nodig is op de barrinter of keukenprinter. Er is dus geen sprake meer van losse bestebonnen die beschadigd of kwijt kunnen raken en die apart moeten worden overgetypt in de kassa. Er is ook geen aparte printer meer nodig of een onhandig geplaatste laptop in een hoek van de keuken waarop bestelmailtjes binnen komen. Alle bestellingen vanuit uw zaak en via de afhaal-/ bezorgplatform staan op één plek. De horeca kassa. Dit heeft ook als voordeel dat aan het einde van de dag één omzetuitdraai kan worden gemaakt en jouw boekhouder dus ook maar 1 uitdraai hoeft te verwerken. Dit scheelt behoorlijk wat betreft het aantal invoeruren dat de boekhouder maakt waardoor de koppeling zichzelf terug verdient. Bekende afhaal-/ bezorgplatforms waarmee de kasa kan orden gekoppeld, zijn: Thuisbezorgd.nl, Uber Eats, Sitedish, Woby en Vegafoodies.

Comissievrije bestelpagina of QR-bestellen voor gasten

Het is nu ook mogelijk om een 100% commissie vrij je eigen bestelsitesite in de horeca kassa te integreren. Ook dan komen geplaatste bestellingen direct op de kass binnen waarop ze kunnen worden beheer den waarbij er automatisch maakbonnen worden geprint op de gebruikelijke manier precies op het moment dat dit nodig is.
De horeca kassa kan ook worden gekoppeld aan de Ecash QR-code bestelmogelijkheid. Jij bepaalt als ondernemer hoe de QR-code aan tafel aan de gat wordt gepresenteerd. Bijvoorbeeld in de vorm van een sticker die waait niet weg) of een verzwaard tafelbordje. De gast kan vervolges met zijn of haar smartphone de QR-code scannen en krijgt dan de keuzemogelijkheden te zien. De bestelling wordt door de gast ingevoerd en als je dit wilt ook gelijk via IDEAL betaald. Ook nu komen de bestellingen direct op de kassa binnen en worden de maakbonnen op de gebruikelijke manier geprint. Zeker bij een tekort aan medewerkers in de bediening heeft deze in de zomer van 2020 bewezen QR-bestelmogelijkheid uitkomst geboden tijdens piekmomenten. Gasten maakten er massaal gebruik van. Voor de zomer van 2020 was de markt er nog niet klaar voor. Maar nu des te meer. Gaten reageren niewusgierig en je zaak krijgt er een hippe uitstraling mee. De QR-bestelmogelijkheid van Tonit horeca kassasystemen is 100% commissievrij.

Horecakassa koppeling met het boekhoudpakket

Hoe fijn is het als je als horeca ondernemer de dagomzet op grootboeknummerniveau direct in het boekhoudpakket van je boekhouder / accountant kunt verwerken met 1 druk op de knop? De tijd die je hiermee bespaart, kun je besteden aan dingen die het ondernemen leuk maken. Er is een koppeling moeglijk met de boekhoudpakketten: Exact online, Twinfield, Snelstart, Cash, King en Yuki.

De investering in een boekhoudkoppeling laat zich terug verdienen doordat je boekhouder accountant veel minder invoeruren hoeft te maken voor jouw boekhouding. Uren die niet worden gemaakt, hoef je niet te betalen. Een boekhoudkoppeling levert niet alleen gemak en tijd op, maar ook een realtime inzicht in de financiële situatie van je horeca onderneming.

Personeelsplanning en registratie vanuit het kassasysteem

Verder kan de kassa worden gekoppeld aan personeelsplannings software zoals: L1nda, Fooks en Nostradamus Software. Je laat je medewerkers in- en uitklokken op de horeca kassa en in het personeelsplanningspakket is meteen bekend hoe veel uren er zijn gewerkt.

Barautomatisering en tapcontrole

Al eens gedacht om de kassa te koppelen aan een tapautomatisering. Dit kan. Het aantal drankejs dat wordt getapt, moet gelijk lopen met het aantal drankjes dat wordt afgetikt op de kassa. Is hierin geen balans, dan kun je als ondernemer direct ingrijpen. Dit is echt een supecontrolemogelijkheid voor met name de natte horeca. Er wordt geen biertje te veel weg gegeven. Er zijn koppelingen mogelijk met: Beconet en Van Duijnen.

Hotelkoppeling met horecakassa

Speciaal voor hotels die gebruik maken van hotelreserveringssoftware van Mews is er een koppelig met de kassa mogelijk. De factuur van het horeca gedeelte kan worden gekoppeld aan een reservering. Zo kan de totaalrekening bij de balie bij het vertrek van de gast door de gast worden voldaan.

Hippisch Totaal Pakket (HTP) koppeling met kassa

Heb je een kantine of horeca gelegenheid op een manege, weet dan dat de kassa kan worden gekoppeld aan het Hippisch totaalpaket HTP. Bestedingen in de kantine of het horeca gedeelte kunnen dan via HTP aan de gast worden gefactureerd.

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Demonstratie op locatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact op te nemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q