+31(0)736430419 info@tonit.nl
Selecteer een pagina

Het Horeca Kassasysteem Ecash.

Het horeca kassasysteem Ecash is een innovatief kassasysteem voor de horeca. Waarmee u eenvoudig en snel uw bestellingen voor uw gasten kunt invoeren. Het is gemakkelijk in gebruik en vereist geen Grote digitale vaardigheden.

Het horeca kassasysteem Ecash maakt het werken voor bediening en keuken super makkelijk, Door de innovatieve menu voering van de kaart van uw horeca zaak, artikelknoppen zitten op plekken waar u ze ook verwacht. Bestellingen worden keurig naar wensen van de keuken op bon in de juiste volgorde weergegeven, op papier of digitaal op ons keuken ticket systeem. Ook is ons horeca  kassasysteem met een tal van Brood nodige specifieke horeca functionaliteiten.

dame staat vrolijk voor haar horecakassa

Enjoy! Het Horeca Kassasysteem Ecash

Onze Horeca kassasystemen worden in gezet in de gehele horeca sector, en zijn leverbaar in Nederland, Belgien en Duitsland. Onze horeca kassasystemen zijn ontwikkeld voor en door de horeca ondernemer. Om het voor de horeca zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Want Ecash kassasystemen makes it easy.

De eerste horeca kassasystemen werden in de jaren 2000 in Nederland ontwikkeld. Sindsdien hebben veel bedrijven vergelijkbare producten gemaakt. Wij hebben echter er voor gekozen om onze horeca kassa software, samen met de horeca ondernemers verder te ontwikkelen. Met een tal van extra modules en koppelingen waar de horeca ondernemers naar vragen. Dit is voor ons een bron van informatie waar specifiek de horeca ondernemer tegen aan loopt, en waar misschien het horeca kassasysteem een oplossing zou kunnen bieden. Met een extra koppeling of software module.

Een horeca kassasysteem bestaat meestal uit Hardware (Kassaterminaal, Bon printer, kassalade) in Combinatie met kassasoftware voor fastfood, Restaurant of Café. De meeste kassasystemen hebben voor de horeca een aantal standaard in stellingen en zijn daardoor minder flexibel. Het horeca kassasysteem Ecash, heeft er voor gekozen met software Modules te werken. Deze zijn snel aan te passen en te combineren naar de wensen van onze horeca ondernemers.

Bent u horeca ondernemer?  En op zoek naar een Horeca kassasysteem dat u helpt, het maximale uit uw horecazaak te halen. Op zoek bent naar een flexibel en gemakkelijk te gebruiken  horeca kassasysteem. Dan Komen wij van Tonit kassasystemen graag bij u langs voor een vrijblijvende Demonstratie van ons Ecash horeca kassasysteem.

Bespaar ook 588 euro licentie kosten per jaar op je Horeca kassasysteem.

Het is je vast opgevallen dat veel kassa aanbieders elke maand licentiekosten in rekening brengen voor de software op het horeca kassasysteem. Alleen als je betaalt, blijft de kassa werken. Dit is hardstikke duur omdat je maand na maand blijft betalen. Jaar na jaar.  Wij hebben de oplossing voor je. Een horeca kassa zonder maandelijkse terugkerende software licentie kosten.  Ben je benieuwd hoe dit kan?

Gratis demonstratie op locatie

Q
Logos Ecash horeca kassasystemen

Maak een afspraak voor een demonstratie van ons horeca kassasysteem. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Vrijblijvende informatie

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om u te voorzien van algemene informatie met betrekking tot onze systemen. Deze informatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gesprek met een adviseur

Q
horecakassa Tonit Afrekensystemen

Doormiddel van het invullen van dit formulier, stelt u Tonit in staat om contact met u op te nemen voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Siloweg 696
5222 BM ‘s-Hertogenbosch

info@tonit.nl
+31 (0)73 – 6 430 419

Gratis demonstratie op locatie

Q

Vrijblijvende informatie

Q

Gesprek met een adviseur

Q